Kwaliteit van de aangekochte sporttas is heel slecht

Ik heb het product direct teruggestuurd omdat ik de kwaliteit heel slecht vond. De buitenkant was heel dun en ik vrees dat deze tas al gescheurd zou worden na enkele malen te gebruiken.

Snelle en correcte levering.

Helder snelle levering

Nagedacht over eenvoudige retour zonder onnodig plastic!!

Veel keuze in de producten. En snelle levering

Super schoenen

Mijn eigen maat wisselt tussen 38/38,5. Ik heb de schoenen in maat 38 2/3 besteld en deze zitten top. De binnenschoen zorgt ervoor dat de schoen goed blijft zitten. Ook met smalle voeten zitten de schoenen goed! Snelle levering dus ben tevreden!

Mooie dienstverlening + prijs was super !

Zeer goed. Levering op 3 werkdagen. Prima voor mij. Echter op de website wordt 1 werkdag aangeprezen.

Snelle levering en alleen grote verpakking voor klein product

Goed product en snelle levering

Super snel geleverd

En goede prijzen, duidelijke website.

Schoenen na 12 dagen nog niet ontvangen

Na 12 dagen nog steeds geen spoor van mijn bestelling (noch een trackingnummer), ongeacht een latere bestelling reeds toekwam. Ondanks contact nog steeds wachtend op de bestelling. Een wedstrijd moeten afgelasten doordat de schoenen maar niet aankomen.... NOT HAPPY.

Wederom tevreden

De service van TennisDirect bevalt mij goed. Vlotte verzending en communicatie. De kleding en rackets die ik heb besteld, ben ik heel blij mee.

Mizuno schoenen gekocht, vlot geleverd

Mizuno Wave Inspire 18 (op voorraad artikel) gekocht ter vervanging van vorige model. Dus een beperkt risico aanschaf. Met twee dagen thuis ontvangen. Prima.

Duidelijke website, leuke aanbiedingen, product zoals omschreven, snelle levering, netjes verpakt

Voetbal besteld, verkeerde geleverd maar binnen 2 dagen de juiste bal ontvangen. Mooie goede kwaliteit derbystar.

Mooie kwaliteit en snelle levering.Helemaal blij!!

Supersnelle correcte levering. Top!

Zie hierbobven

Prijs niks mis mee, service SLECHT.

Bestelling geplaatst op woensdag 24 augustus om 20:13 uur, dus ruim voor 22:00 uur. Op de site staat (duidelijk) voor 22:00 uur besteld de volgende in huis, dacht het niet. De mail die ik kreeg stond, we gaan direct aan de slag om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Donderdag 25 augustus gebeld hoe/wat, hoorde van het was druk met bestellen, problemen in/met het magazijn, werd direct gezegd dat het voor het weekend niet zou lukken en pas de week daarna ('s maandags) op z,n vroegst. Op z,n zachts gezegd heb ik er flink de pest over in dat het zo lang duurt voor twee shirtjes.

Goede service!

Een goede service!

Altijd goed

Je kunt altijd op TennisDirect rekenen!

Mijn bestellingen kloppen altijd en ook wordt aan de afgesproken levertijd voldaan. Beter dan vele andere websites. Ga zo door! Ik zal nog veel bestellingen plaatsen! Tip: wellicht de aanbiedingen op vergelijkbare websites meer in de gaten houden.

Foutief product geleverd en 5 dagen na retournering nog altijd geen bericht

Een hockeyshirt van team NL besteld, maar het product dat geleverd werd leek er in de verste verte niet op (een windjack). Product direct geretourneerd, maar 5 dagen nadat het product bij PassaSport (die voor de verzending zorgt) is terugbezorgd, nog altijd geen enkele reactie ontvangen.

Alles perfect

Goed en snel

Bestellen is makkelijk en snel en hebt het ook snel in huis top dit

Super snelle levering. Veel goedkoper dan op andere sites.

Mijn ervaring is dat het goeie kwaliteit is en snel binnen hebt

Mijn ervaring is dat het goeie kwaliteit is en dat het snel binnen is. Ik bestel altijd hier. Ook veel keuze qua voetbal kleding

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire