Risposta del proprietario dell'attività
Beste Steven,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Helaas is je bestelling niet bij je geleverd doordat dit pakket niet actief is geworden zoals ik eerder ook had vermeld. Dit komt helaas weleens voor en raakt een pakket kwijt tussen ons en de vervoerder. Helaas zien we dat pas op het moment dat de klant reageert, omdat we zelf dan het pakket op tijd hebben ingepakt en verstuurd.
Meestal merken klanten dit al vrij snel omdat we tenzij een klant anders aangeeft vandaag besteld morgen geleverd policy werken.
Helaas zijn we hier ook afhankelijk van de vervoerder, maar ook bij ons kan het in dit geval zijn mis gegaan en daar wil ik zeker onze excuses voor aanbieden.
Ik had je heel graag een nieuw artikel op willen sturen, maar helaas was het artikel net uitverkocht.
Ik had namelijk wel even gekeken toen ik je de mail met de opties had gestuurd, maar deze was al weg nadat je geantwoord had en daarom heb ik helaas het bedrag moeten crediteren aan je.