Betrouwbaar

Duidelijke omschreven producten op de webiste en snelle verzendingservice.

Top!!

TOP!!

alles volgens de gestelde beloften - proficiat!

proficiat

Door de drukte was de levering van het pakje een dag later dan voorzien verzonden. Dit werd netjes via mail gecommuniceerd. 1 dagje later dan voorzien vonden we het in de brievenbus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

in fysieke winkel was er weinig aanbod van voetbalschoenen voor kinderen op deze site meteen onze gading gevonden. Werden snel toegestuurd en goed verpakt - zoon is erg blij nieuwe voetbalschoenen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel, naar verwachting en zonder enig probleem.

Het was zonder enig probleem. Levertijd was snel alles beloftes werden nageleefd.

Snelle service en goede kwaliteit

De bezorging van mijn pakket was er al snel en er was niks te merken aan de goede kwaliteit.

Snelle levering. Klantvriendelijk. Bestelde spullen zien er altijd goed uit. Probleemloze retournering als iets niet past. Snel geld weer terug.

Niet duur er heel snel geleverd.

Ondanks een dag te laat geleverd toch een top product

Snel en direct

De prijs was goed en de levering op tijd

super snel geleverd en netjes verpakt

online bestellen maar wel een hele goede service desk voor al je vragen goede uitleg en advies kom zeker weer terug ga zo door voetbaldirect

Beter dan dit gaat het niet worden.

De levering van mijn spullen was super. Vandaag schoenen besteld en morgen worden ze al geleverd. Super snelle levering. Zaten toch even met handen in het haar toen de winkel onze kunstgrasschoenen niet in de winkel had. Toen bij jullie de schoenen besteld. En tot onze verbazing de volgende dag weten ze al geleverd. Top.

Livraison très longue

Commande passée le 8/08, on est le 20 et je n'ai pas encore reçu ma commande. Deux fois qu'on m'envoi le colis et l'adresse est incorrect sur l'envoi donc il retourne à l'expéditeur!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede informatie en netjes geholpen

Goedkoop en snelle verzending

Hele goede webshop

Top! Correct bedrijf!

Hebben een probleem zeer snel opgelost! Waarvoor nogmaals dank!

Super service, snel geleverd en net verpakt.

Groot aanbod aan producten. Snel geleverd en goeie prijs! Bestelling was er snel en netjes verpakt. Zeker een aanrader.

Een erg goede site!

Het is een hele goede en betrouwbare site!! Het is erg snel geleverd, dus het is ideaal!! Dat wil je toch??

Snelle en nette levering.

het perfecte liverpool trainingsset.

ik heb er nog niet mee gevoetbald maar al wel hardgelopen. het voelde net alsof ik geen shirtje aan had hij zat perfect en hij is zo mooi.

Zaterdag middag besteld en maandag om 8 uur al in huis.

Helaas duurde het erg lang voordat de bestelling binnen was.

Na gebeld en gemaild te hebben kwam dan na 5 dagen de bestelling

De service deed wat er van hen verwacht wordt.

De service was goed. De levertijd was zoals aangegeven. Het product is in goede staat aangekomen. Ik ben blij met het product en met de service die ik heb ontvangen.

Ik heb twee 3/4 broeken besteld, waren zeer snel bezorgd. En fijn om te dragen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire