Robert

Wszystko ok

Stipt en betrouwbaar.

Zoals bij vorige bestellingen zeer correct.

Correcte levering, telefonisch contact heel vriendelijk. Webshop om aan iedereen aan te bevelen.

Prima prijs kwaliteit verhouding snel geleverd

Mijn bestelling was niet optijd geleverd Dit door omstandigheden bij de verhuizing van het magazijn. Na een telefoon gesprek toch snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne communicatie

Fijne communicatie, waren aan het verhuizen. Nadat ze dit gemeld hadden alsnog een snelle levering van de bestelde artikelen.

Zoals het hoort

Scherpe prijzen, snel verzonden. Had een vraag aan klantenservice en die was snel beantwoord. Koop er zeker weer

Nog niks gekregen… !!!!!

Werd belooft dat in 2 werkdagen ik zou mijn besteling krijgen….

Duidelijke site en snelle levering

topschoen

schoen zit als gegoten een maat groter,loopt geweldig rent geweldig mooie zwarte schoen ook voor zo

Goede en vlotte service!

goede en vlotte service!

Ik kom zeker weten weer een keer terug

Mooie voetbalkleren gekocht; goede prijs, kwaliteit en snelle levering!

Goede service en snelle levering

Al bijna 10 jaar bestel ik bij Sportshop. Alleen maar goede ervaringen!

Makkelijk te bestellen

De item is snel bezorgd

Ok

Ok

Alles wat ik besteld had klopte, goed verpakt, netjes, gewoon alles was goed. Alleen ik heb 2 keer besteld, en 2 keer was de bestelling vertraagd en kwam het een dag later. Dit was wel erg jammer. Ook heb ik een deel van mijn pakket geretourneerd omdat ik het niet paste, maar na een week heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Dat duurt ook wel lang. Maar voor de rest was alles goed gegaan en ben ik erg blij met mijn voetbal tenue!

Hele goede service

Ik was erg tevreden met de hulp die ik kreeg want had verkeerd besteld maar werd heel goed geholpen door de klantenservive.

Leuke aanbiedingen Altijd op tijd Producten zijn altijd goed

Gemakkelijk en snel alles gevonden en geleverd

Goede site waar je snel en gemakkelijk alles voor sport kan vinden

Schandalig

Ik heb dit totaal.niet verwacht van jullie, heb 2 bestellingen na elkaar bij jullie gedaan en jullie zijn in de war daardoor zo te zien. Heb totaal niet mijn juiste bestelling aangekregen, broeken waren juist maar verdomme mijn tshirts totaal niet. Waren totaal niet de tshirts die ik had besteld. Van nike, ene met 'just do it' en de andere gewoon logo van nike. Wat krijg ik van jullie, 2 zelfde witte tshurts, het enige wat verschilt is de maat! En ik zit nu in het buitenland, heb ze naar me laten doorsturen door mijn verwanten, krijg ik ze hier aangekregen blijkt dat het een verkeerde levering is! Hoe willen jullie dat ik mijn vakantie vredig ga doorbrengen?! Ik rekende op hetgeen wat ik had besteld!! Julkie hebben het bloed van onder mijn nagels uitgehaald! Ben hier verdolme razend om, dit is geen spelletje om met andermans tijd, geld en verwachtingen te spelen!!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Excellente service en altijd correct!

Al enkele bestellingen geplaatst en stellen nooit teleur. Heel snelle en correcte leveringen.

Snelle levering goede services

De levering was al de volgende dag. Super. Het product is ook netjes geleverd.

Duidelijk, snel en goed

Nieuwe model schoen direct op voorraad. Snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle service, uitgebreid aanbod

Via via bij deze site aanbeland. Met een uitgebreide keuzehulp gekomen tot een mooie keuze schoen. Vervolgens een snelle bezorging, dus helemaal prima.

Een week geleden nog nieks is gekrijgen

Een week geleden nog nieks is gekrijgen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire