Vlotte service!

Zeer vlotte en snelle service. Makkelijk artikelen te retourneren zonder extra kosten.

Transparant, snel en kwaliteit!

Levering was snel, communicatie was helder. Zeer tevreden. Bedankt!

Goede website en snelle levering

Snelle en goede levering

versturen is veel langer dan aangegeven

binnen 1 dag verstuurd staat er op de site. in werkelijkhied duurt het 3 werkdagen voordat t verstuurd wordt

Top snel goed

Volgens afspraak

Gratis Snelle levering van het juiste product volgens afspraak

Retourzending

Van mijn retourzending heb ik nog steeds niks gehoord. Reactie we zijn ermee bezig, het duurt iets langer dan normaal zou beter zijn. Inmiddels al meer dan een week.

Supersnelle levering official product

Binnen een dag had ik mijn nieuwe Barca shirt al binnen. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Groot assortiment beschikbaar.

Super snel!

Bestelling was super snel in huis!

Prima service, snelle levering, behulpzame en deskundige medewerkers!

Top snel geleverd

De zoveelste bestelling al top bedrijf

Snel en goed ontvangen!

Snel en goed ontvangen

Goedkope en goede kwaliteit en dat is de waarheid!

Niet vaak meegemaakt dat de verzendkosten hoegenaamd even duur was als het product. Dat is een bijzondere en leuke ervaring.

Prima website en de bestelling was snel binnen.

Prima ervaring met TennisDirect.

Groot aanbod, snelle levering, prima service.

Inschattingsfoutje gemaakt wat betreft schoenmaat. Teruggezonden en opnieuw de juiste maat daags nadien thuis geleverd. Topservice.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijk en snel

Duidelijke webshop en snelle levering!

Echt super goed!!!

Goede website met goede deals. Eerst dacht ik dat het een **** was maar heb ik het toch geprobeerd en nu heb ik een super leuk pak hier liggen!

Duurde niet lang voordat de schoenen er waren en je werd goed op de hoogte gebracht

Geweldige service

Top!! Alles snel binnen en genoeg informatie op de site

Item not received

They miswrot my adress, so they said that the item is returned to them, and since that I’m still waiting for some news, but nothing happens This is the first time And will be the last one I buy in your store. Sorry.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Voldoet altijd

Alle bestellingen die ik gemaakt heb altijd keurig binnen de levertijd waarbij andere bedrijven daar nog wel eens moeite mee hebben. Kwaliteit valt nooit tegen. Super bedrijf bestel hier altijd mijn trainingspakken

Snel en correct

Prima service, een ace :). Nieuwe Padel tas en sokken waren precies zoals besteld en snel geleverd door PostNL met track & trace.

Week te laat geleverd, zonder communicatie

Besteld shirt werd een week later dan bij bestelling aangegeven geleverd. Moest er zelf contact over opnemen (waar het bleef). Te late levering zou te maken hebben met verhuizing, dus wellicht incident(?)

Snelle fijne levering

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire