Uitmuntend

De bestelde artikelen werden binnen 24 uur geleverd en zij voldeden geheel aan mijn verwachtingen.

Snelle en korrekte levering

goede kwaliteit voor een fijne prijs

Producten zijn perfect inorde en binnen de 48u geleverd. Top!

PeRFect! Send quickly and very good expérience. I’m french. This web-site is just Top!

Customer care team is top, maar logistics is een puinhoop !

3 weken om de schoenen te ontvangen ! Dit is niet meer van deze tijd. Dit allemaal door slordig return process (omwille van RunningDirect.nl's fouten). Weigering om andere schoenen te versturen in afwachting van return processing, dit is geen Customer attitude. Contact team is behulpzaam en ze doen hun beste, echt. Over RunningDirect.nl geef is 1 ster op 5, en over customer care 5.

Top kado voor mijn kleinzoon

Mijn kleinzoon is een voetballertje in hart en nieren. De hele dag bezig met de bal en praten over allerlei voetbalhelden. Aan lezen heeft hij een hekel maar nu niet meer!!! Zo leuk.

Zo snel dat je meteen van start kan!

Mijn padel racket in eerste instantie besteld op bol.com, toch omdat je ergens denkt ‘die zijn betrouwbaar en snel’. Na een uur bleek de bestelling 2 weken vertraagd te worden en heb ik hem geannuleerd. Doorzoekende kwam ik op PadelDirect terecht. Goede reviews gaven mij vertrouwen om mijn nieuwe racket op de, voor mij onbekende, website te bestellen. Volgende ochtend om 09:00 uur was mijn racket al binnen en s avonds kon ik hem meteen gebruiken! Snelle levering, eerlijke voorwaarden. Aanrader, zou hier andere spullen ook zeker bestellen in de toekomst en mensen aanraden hier hun racket etc te kopen.

Goed en snel

Mijn pakket was goed en snel geleverd waardoor ik er snel van kon genieten

Snel geleverd. Goed verpakt.

Komt snel binnen en ziet er prachtig uit

Keigoed geholpen

Twijfelde Heel erg over welke schoenen en wilden ze eigenlijk online bestellen. Na een telefoontje met de winkel leek het me toch een goed idee om er naartoe te gaan gezien de verkoper er veel verstand van had. In de winkel tot de juiste beslissing gekomen maar deze stond niet op voorraad in de winkel. Uiteindelijk de schoenen online besteld. had ze de volgende dag in huis. Vriendelijk, behulpzaam, snel en ruime keuze. Ik zie geen reden om hier niet te kopen

Goede kwaliteit en snelle levering

Het trainings tenue wat ik had besteld sluit goed aan en zit perfect! De artikelen waren na 1 dag ook allemaal al binnen.

Geen product ontvangen

Ik heb na 5 dagen nog geen product ontvangen. Dit ook nagevraagd bij running direct maar nog geen reactie ontvangen. En ik heb de schoenen nu nodig.

Gewoon uitstekend

Nette en snelle verzending!

Top webshop, super service .

De eerste keer iets besteld ,maar zeker niet de laatste keer , top verzorgd.

Bijna perfect

Persoonlijk vond ik de service bewonderenswaardig, de reden is de volgende: het kwam snel aan, het pakket kwam correct overeen met mijn verwachtingen, de maat lijkt mij goed, het enige negatieve punt dat niet per se slecht is, is de follow-up die bijna perfect is .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering & uitstekende service

Om 21:55 een bestelling geplaatst bij Voetbaldirect terwijl de deadline voor bestellen 22:00 was. Keurig de volgende dag mijn spullen binnen gehad (wat niet altijd vanzelfsprekend is online). 1 van m'n items teruggestuurd en mijn vragen over de retour bij de klantenservice werden snel beantwoord. Top kwaliteit, levering en service!

Ik hrb het hele verkeerde trainingspak ontvangen

het trainingspak dat ik binnenkreeg was niet eens van hetzelfde merk, of dezelfde kleur, of uberhaupt iets hetzelfde. ik wil mijn zwarte under armour pak graag.

Precies wat ik verwacht

Leveren netjes op tijd en zorgvuldig verpakte producten

Op tijd, keurige service!

Alles in orde.

Goede communicatie. Product goed.

Hockeystick besteld en ondanks dat we vantevoren de maat hadden opgemeten bleek de stick toch te groot; gratis kunnen omruilen voor een maat kleiner die we de vlg dag al in huis hadden!! Heel fijn !

Voldoet aan verwachtingen

In eerste instantie waren de producten niet beschikbaar i.v.m. een verhuizing van het magazijn. De klantenservice gaf mij de juiste informatie, waardoor ik later alsnog de schoenen kon bestellen. Het proces verliep soepel en de webshop doet wat het beloofd.

De terugbetaling gebeurde zeer goed

Fantastische service

Tot twee keer toe de verkeerde maat en schoenen besteld. Maar ze leveren zo snel, dat ik de eerstvolgende dag de goeie schoenen toegestuurd kreeg en binnen een week waren de bedragen gecrediteerd. Ongekend. Een warme douche sowieso van mij!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire