Snelle service is een feit!

Snelle service is een feit! Hopelijk even snelle compensatie voor een slecht paar schoenen die ik net terug gestuurd heb. Dit kan gebeuren. Voorlopig heb ik er alle vertrouwen in!

De volgende dag mijn schoenen in huis!

Snelle levering en prima schoenen.

Goed en snel

Goede levering alles perfect gegaan.

Afspraak is afspraak

Jullie zeggen dat er iets op een bepaalde dag wordt geleverd en dat is dan zo , zelf op het uur ! super

TOP Tennis Spullen

Super mooie goede kwaliteit spullen! met een hele goede service! Heel blij mee en zeker een aanrader voor meer mooie spullen! ;)

Nog steeds mijn pakket niet aangekregen

Nog steeds wachtende..

Snel en goede service

Alles was er binnen korte tijd. Daar bij kreeg ik de verzendkosten terug. Men reageerde snel op mijn email en zijn in alles zeer coulant. Top bedrijf

Mooie schoenen, snelle levering

Fijne schoenen, die heel snel geleverd waren

Uitstekende site goede snelle service!

Keurige site mooie spullen keurig op tijd geleverd echt een aanrader

Snelle levering, makkelijk retour sturen en makkelijk bestellen.

Alleen maar goeie ervaringen, wij bestellen heel vaak via deze site en hebben nooit problemen ervaren.

Ze zitten perfect

Deze voetbalschoenen zitten heerlijk. Passen goed bij mijn smalle voeten. Nu lekker knallen op het ( kunst) gras .

Prima website om op te bestellen goede producten

Goed product de Adidas slippers en snel geleverd

Perfekt

Snel verzonden Geweldige service Great shoes! Altijd weer….

Een racket gekocht en 3 sets ballen

Sinds ik padellen heb ontdekt moest ik natuurlijk geloven aan een eigen racket. Online onderzoek gedaan en kwam bij PadelDirect een topracket tegen. Ik zou in het vervolg mijn padelaccesoires hier ook halen.

snelle levering, goede service

snelle levering, goede service

Snel geleverd schoen zoals verwacht

Prima en snel

Duidelijke site en snelle levering

Great service, fast and efficient.

Competitive pricing, good communication and fast shipping. I ordered on a Thurs and had my package by Friday afternoon.

Nette webshop

Wel jammer dat je niet met creditcard kan betalen. Diverse pogingen op diverse momenten gedaan. Elke keer accepteerde de webshop het niet. Daarna nog op een andere webshop een aankoop met dezelfde kaart gedaan, geen enkel probleem. Het betalingsmogelijkheid wordt wel aangeboden maar staat niet actief, zo lijkt het.

steeds duidelijk en correct

levering komt steeds goed aan

Wat een service! Snel, vlot en uitstekende kwaliteit.

Heel mooie en overzichtelijke website. Ik plaatste mijn bestelling ‘s avonds en nog geen 24u later werd mijn pakketje geleverd. Top! Zeer goede, vlotte manier om de lievelingsspullen van een al dan niet sporter te bestellen. Een echte aanrader voor iedereen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn bestelling werd vlot verstuurd en voldeed aan mijn verwachtingen.

Ik had twee t-shirts besteld en de kleur kwam overeen met de kleur die ik op internet had gezien. Ik wist precies welke maat ik wilde hebben en ook dat klopte. Zag wel dat retour zenden geen probleem zou opleveren. Daar was het nodige voor bijgevoegd. Was voor mij niet nodig om iets retour te zenden.

Super goede en vriendelijke klantenservice

Ik had een paar tanktops besteld, maar bij ontvangst bleken er een paar te ontbreken. Een belletje en binnen 2 dagen had ik alle tanktops binnen. Vriendelijk en snelle reactie.

Prima materiaal

Prima materiaal, maar PostNL heeft weer eens enkele dagen op zich laten wachten…

Super!!

Het was een heel snelle levering. En de kwaliteit van de producten zijn heel goed!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire