Top service. 21:00 padel racket en padel ballen besteld. Volgende dag 15:00 afgeleverd aan huis.

Tevreden

Zeer snelle levering Rokje heeft correcte pasvorm Goeie kwaliteit Heb het nu in 2 verschillende kleuren

Snel en correcte uitvoering van bestelling én retour!

Zoals beloofd werd mijn bestelling de dag erna geleverd. Omdat ik een verkeerde maat had besteld, kon ik deze makkelijk retourneren omdat er al een retourblad en retoursticker bij zit, mocht dit het geval zijn. Je geld krijg je snel teruggestort. Leuke producten, snel geleverd en makkelijke retour indien nodig. Ik ben een tevreden klant!

Snelle levering van fijne running merken.

Na de bestelling (twee keer) in het weekend hadden we binnen een dag de ene, binnen twee dagen de andere bestelling geleverd. Het betrof sokken, shirts, sport bh's, sportbroeken en hardloopschoen. Alles van bekende kwaliteitsmerken. Gelukkig alles de goede maat dus we hoefden niets terug te sturen. Top service.

het beste aanbod

Geweldig aanbod, scherpe prijzen en bijpassend goede service

snel en soepel

wilde perse k-swiss extra brede schoen. in voorraad en snel geleverd. Met dank aan de KNLTB voor de extra korting ivm een verjaardag

Snel goed cijfer 9

Snelle levering en mooie aanbiedingen.

Mooi product voor scherpe prijs!!

Duidelijke site zonder addertjes onder het gras. Mooi product voor een zeer scherpe prijs. Ergens anders goedkoper let dan vooral op de verzendkosten en retourvoorwaarden!! Running direct is hier heel duidelijk in.

Zeer tevreden, snelle levering!

Snelle levering, goede prijzen.

Goeie levering en communicatie, mooi shirt en broekje

Zeer goede en snelle levering.

Vandaag bestelt en morgen in huis. Prijs-kwaliteit: top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet op tijd bezorgd

Voor 22:00 uur besteld is dus niet de volgende dag leveren. Ik heb rond 21:50 uur besteld maar heb nog geen bevestiging gehad dat mijn bestelling is verstuurd. Dit is niet de 1e keer! Jullie concurrenten doen dit veel beter, bijv. plutosport!

Makkelijke website, veel keuze en goede prijs. Waar ik heel blij mee was, was dat b.v. bij de trainingspakken, broek en jasje besteld konden worden in verschillende maten. Pakket was snel geleverd. Retourneren ging makkelijk en bedrag snel terug gestort. Achteraf betalen zou een goede optie zijn. Maar geen belemmering. Ga zo door.

Nice

Goeie site snel en super service

Goede service, prachtig tenue, perfecte kwaliteit .

Snel en netjes geleverd

Snelle levering en top producten Prijs kwaliteit een tien

Omschrijving + afbeelding + snelle levering = 10

De geleverde spullen kwamen snel en klopte met de beschrijving en de afbeelding. Top!

Bestelling niet compleet

Mijn bestelling is niet compleet ik heb een mail gestuurd ze zouden ernaar kijken vervolgens niks meer over gehoord en heb het wel betaald

Heel blij met grote maten!

Ik bestel altijd trainingsbroeken voor mijn vriend, hij is nogal groot en breed dus zooo fijn dat jullie ook grote maten hebben!! Zoals XXXL, want in een normale sportzaak is dat nergens verkrijgbaar in mijn regio. Echt onze complimenten voor jullie!!!! Super blij mee! Gr, Tessa van Schie en een hele blije man!

Maken beloftes waar

Il heb hier nu een paar keer wat besteld, tot volle tevredenheid. Keuzes, Prijs, delivery is allemaal top.

meer dan prima service

Het was de eerste ervaring met tennisdirect en wat mij betreft absoluut niet de laatse.

Ik heb deze schoenen gekocht hun zijn mooi en op tijd gekomen

Ik vind het mooi

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire