Risposta del proprietario dell'attività
Beste Hugo,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Ik zie dat order 201101818115 op 18-03 is afgegeven bij een pakketpunt. Ik begrijp dat je snel het aankoopbedrag terug wilt en daarom streven we ernaar om een retourpakket binnen vijf werkdagen na ontvangst te hebben verwerkt.
Ik zie dat je retourpakket op 21-03 bij ons is geleverd. Onze retourenafdeling heeft op 26-03 het retourpakket verwerkt en naar je teruggestort. De terugbetaling wordt dezelfde avond automatisch uitgevoerd, echter is het afhankelijk per betaalprovider hoe snel het zichtbaar is op de eigen rekening. We verwachten dan ook dat het bedrag binnen 48 uur zichtbaar zal zijn op je rekening.
Wat betreft je andere bestelling 201101821945. We hebben je retour van ordernummer 201101821945 gevolgd en het pakket is hier op 02-04 geleverd.
We hebben je retour verwerkt en aan je terugbetaald.
Het bedrag van 50,95 zal binnen 48 uur zichtbaar zijn op je rekening.
Hopelijk heeft deze uitleg wat meer duidelijkheid gegeven over ons retourproces en mocht je ervoor open staan om je beoordeling aan te passen, horen we dit graag!