Mooie producten en snelle levering

Terugbetalen gaat niet goed

Paar weken geleden schoenen besteld en betaald die heel strak aan de bovenkant door een elastiek aansloten en teruggestuurd. Daarna een schoen besteld en betaald die voldeed met een ouderwetse sluiting maar nog geen geld teruggezien voor de teruggestuurde schoenen.

Snelle en correcte levering, voordelig.

Zeer snelle en vriendelijke service!

Ik had verschillende kledij besteld waar de kortingscode niet was afgetrokken. Een mailtje gestuurd op zondag en maandagochtend 1st werk direct feedback gekregen met reactie dat de korting per direct wordt terugbetaald.

Kleding besteld. Snel geleverd en prima kwaliteit. Zeer tevreden!

Heel snel afgeleverd

Heel snelle levering

Na het kenbaar maken van mijn vermiste bestelling is dit meteen opgelost.

Na het contact hebben, is er meteen actie indernomen en ben ik alsnog goed geholpen.

Super service en goede kwaliteit

Super service en schoene / kleding voor sporten, snel antwoord op mijn advies vraag via Whatsapp, top!

Goede prijs én service

Sowieso heel mooie saucony schoenenaanbieding gescoord. Paar andere dingen meebestelt, klein akkefietje over prijsfoutje gehad en door de klantenservice opgelost op prettig menselijke manier.

Verkeerde schoenen ontvangen.

Ik heb een verkeerde, maat, kleur en type schoen ontvangen. Vandaag retour gestuurd. Indien vandaag de juiste schoen wordt gestuurd kan ik het ophalen voor mijn vakantie. Indien dit niet het geval is moet ik afzien van deze koop????

Ik bestelde voetbalschoenen via een advertentie op instagram. En de volgende ochtend had ik ze al in huis!

Snelle levering en retour verwerking.

Ruime keus aan spullen, snelle levering!

Ik ben al langere tijd klant bij tennisdirect en hoop dat nog lang te blijven!

Super snelle levering en erg goede service.

Super snelle levering en erg goede service. Heb mijn bestelling in het weekend gedaan en werd binnen 2 dagen geleverd. Ook via de e-mail wordt je goed geïnformeerd. Top website !

Zeer snelle levering

Mijn bestelling kwam na een dag al binnen. En dat was mooi, want daarom had ik op tijd mijn nieuwe tennisschoenen binnen

Prijs/kwaliteit

Direct geholpen op een professionele manier

Duidelijke website, vlotte levering, voordelige prijs

Vlekkeloos

Nieuwe rugzak besteld, correcte prijs, vlotjes afgehandeld, netjes geleverd. Zoals het hoort dus ...

Kwalitatief en snel

Snel geleverd en aan eerlijke prijs.

Snel geleverd. En er was iets fout gegaan bij post.nl. via de goed te bereiken klantenservice goed opgelost!!

Snel en goed

Bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van de spullen is prima.

Altijd snelle service en levering

Top website

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Prima, snel en correct geleverd. Conform verwachting.

Top, snel geleverd.

Top, volgende dag al geleverd.

Scherp geprijsd me hardloopschoenen snel geleverd

Goede bestel-site, duidelijke product omschrijving en hierdoor makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire