Goede producten,

Fijne sokken, makkelijk bestellen, snelle levering, passen perfect

Lekke bal gekregen

Eerst een ovale bal ontvangen, geretourneerd, daarna lekke bal ontvangen.

Vlotte levering

Een correcte en vlotte levering. Veel keuze en aantrekkelijke sale prijzen.

Product geleverd zoals verwacht

Tevreden

Ruime keuze, snelle levering

Voor ons de beste online tenniswinkel

Alles Om.K.

Was makkelijk bestellen en vlug geleverd

Goede beschrijving van de schoenen en directe levering

Goede aankoop en snelle bezorging

Goede aankoop Enkel spijtig dat er voor dochter haar maat steeds weinig keuze is (40½)

Het was snel bezorgd

Goed service

Gekregen wat we besteld hebben .

Zeer vertrouwelijk , goede prijs en service . Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruime keuze en perfecte levering!

Fijne website! Keuze te over en sneller geleverd dan voorzien. Dit verliep allemaal super vlot!

Zeer positief

Goed aanbod snelle levering.

Zie boven...

Snelle bezorging goede voordelige spullen

Snelle bezorging, voordelige spullen van hoge kwaliteit, op de website staat vermeld als maten groter of kleiner vallen zodat je niet snel misgrijpt.

Snelle levering. Mooie website, veel keuze. Ik zocht schoenen, met de uitgebreide specificaties erbij kon ik de goede schoen kiezen.

Snelle levering, hopelijk goede afhandeling retouren

Omdat ik helaas de aankopen moest retourneren Kanis alleen aangeven dat de levering echt lekker snel ging, maar ik heb nog geen terugstortingen gehad. Hopelijk laat dat ook niet lang op zich wachten.

Juiste slippers en snelle levering

Everything Perfect

Really fast, good price, good Experience. Thank you!

Een bedrijf met merkartikelen tegen een goede prijs

Een beetje rond gekeken en bij RunningDirect uitgekomen. Wat ik zocht tegen een zeer voordelige prijs kunnen bestellen. En snel geleverd. Dus gewoon top alles bij elkaar!

Goede kwaliteit

Ik ben blij met mijn aankoop, goede kwaliteit en vriendelijke en eerlijk personeel en verzenden optijd.

Volgens afspraak

Schoenen prcies op tijd geleverd.

Schoenen na 1 week niet geleverd

Op website binnen 1 dag geleverd en was op voorraad. Na 1 week nog niets ontvangen

Snelle en duidelijk bestelling

Ik had voor mijn zoon een nieuwe handbal nodig. De website is overzichtelijk en kon dus snel een nieuwe handbal bestellen. De verzening was snel en goed. Product was prima verpakt. Ook de prijs voor de bal was goed!

Komen hun afspraak na

Enige minpunt is dat de schoenen 2 dagen later goedkoper stonden. Dit hadden zij wel mogen melden.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire