Aangename ervaring

Een volledige hardloop outfit gekocht. Schoenen waren wat klein, dus die zijn terug gestuurd. Alles verliep vlot. Vriendelijke klantenservice.

Alles in orde :)

Perfecte ervaring en supersnelle levering!

Snelle levering , goed product

Zeer tevreden over snelheid van de levering, kwaliteit van het product.

Gewoon correct, meer moet dat niet zijn.

Correcte info en tijdige levering.

Snelle levering, netjes bezorgd

Erg tevreden over de bestelling, de levering en het product

Eerlijk prijsniveau en mooi assortiment

Prachtig RonHill shirt besteld. Volgende da LH in huis. Okay het kost ook €3,95 maar het is het waard. Verder zie ik regelmatig acties en introducties en vind dat prettig.

Top schoenen en snelle en goede service

Altijd genoeg keus en top kwaliteit schoenen.

Zeer goede service, komen de beloofde afspraken zéér correct na.

Zeer goede service, komen de beloofde afspraken zéér correct na. Prettige ervaring.

Top service, top kwaliteit!

Zeer goede en vlotte service! Mooie kwaliteit! Super tevreden klant!! Absolute aanrader!

correct en snelle levering, volgens aangegeven op web site.

Het artikel dat ik besteld heb is geleverd volgens de aangegeven tijd en dit was ook degelijk verpakt zodat er niets tijdens het transport kon aankomen van schade. Ik zou zeggen doe zo verder.

Snelle levering en scherpe prijzen

Goed assortiment en prijs

Verpakking functioneel Mooie site Snelle levering

Nette internet shop

Keurig op tijd en snel geleverd. Goed en netjes verpakt.

Goede service. Snelle levering

It was easy to choose and to order. Delivery is done via PostNL, so quickly. I had to return ordered Asics, but ordered new bigger sized. Return process is convenient, because everything was arranged (return label in the box, return form as well). Finally, I’m enjoying my new sneakers!

Snel verzonden, goed product

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijke website, snelle levering en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel en goed geleverd

Op tijd en mooie kwaliteit!

Geweldige kwaliteit

Service is snel en flexibel

Wat ik persoonlijk fijn vind is dat ze ook gewoon telefonisch bereikbaar zijn en met je meedenken. Online ruilen gaat daarom heel makkelijk.

Prima snelle en keurige levering. TOP !!

Na mijn digitale bestelling kreeg ik twee dagen later mijn schoenen, keurig verpakt in een kartonnen doos. 1 exemplaar had een verkeerde maat, die kon ik zonder problemen terug sturen, middels de retour-sticker: heel makkelijk en erg duidelijk. Goede en snelle service. Aan te bevelen bij alle soorten sporters.

Snelle levering en precies naar wens!

Een tennisracket besteld en laten bespannen. Binnen 2 dagen in huis, netjes verpakt en bovenal perfect bespannen. Top service!

Snelle levering en eenvoudig te retourneren

Grote keuze, lage prijzen en goede service.

TennisDirect is een topbedrijf voor aankoop sportkledij.

Bij TennisDirect sportkledij en/of schoenen bestellen is gewoon zekerheid van kwaliteit en snelle leveringen. Gewoon TOP.

Helemaal tevreden over alles!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire