Helemaal tevreden over alles!

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Prima product snelle levering

Snel en goed geleverd

Shirt werd zeer snel geleverd

eenvoudig te bestellen en snel in huis

Prima geregeld met eenvoudige webshop Opmerking over de Mizuno schoen, ik heb altijd maat 42,5 en beide die ik heb besteld zitten goed. De keer hiervoor heb ik de Mizuno Wave Aero 19 besteld maar die was te klein en heb ik terug gestuurd, wat prima is afgehandeld. Daarvoor heb ik ook mizuno besteld en daar was 42,5 wel goed. Toch vreemd dat van hetzelfde merk dan ineens de maat niet juist is.

Super goede service

Super goede en snelle service. Mijn dochter is helemaal happy met haar Barcelona trainingspak.

Snelle levering. Item dat volledig aan de verwachtingen voldoet. Beschrijving zoals het moet en waardoor je als klant een goed zicht hebt op wat je koopt.

Perfect hele goede kwaliteit

Het was al na een dag bestellen aangekomen heel ordelijk verpakt en alles erop en eraan. De shirtjes zijn ook van goede kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Dag na bestellen werden de schoenen geleverd. Prijs was prima, schoenen zijn top.

Fair

Correcte service. Vlugge levering, product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

uitstekend

Snelle levering.. hele fijne hardloopschoenen

Snelle en correcte levering, kwaliteit en maat zijn perfect.

Super goede ervaring

Snelle levering en ook makkelijk te retouren wat je niet wilt houden. Ook de terugbetaling ging vlot. Top dus

Korting op zeer exclusieve schoenen en vlug geleverdj

Gewoonweg topschoenen gekocht nike vaporfly 2 ( vind je niet overal en al zeker niet in courante maat ) met dan nog eens een flinke korting en binnen de 24 h gebracht aan huis.

Top, snelle levering

Goede klantervaring

Snel bezorgd, goede prijs

Super snel top

Alles is goed

Alles was prima!

Geen opmerkingen

Very fast delivery, great job!

Thank you!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Super service

Snelle service maken al hun beloftes waar!

Super geregeld!

Heb hardloopschoenen online in het weekend op de website besteld van Runningdirect.nl en maandagmiddag door de bezorger afgeleverd! Super geregeld!

Heel blij met de producten die ik besteld heb. Ze zijn van goede kwaliteit voor een prima prijs!

Snelle service en vriendelijke medewerkers.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire