Snelle en reactieve service. Heel tevreden met het aanbod van producten.

Ondertussen is TennisDirect mijn go-to geworden voor al mijn tennis (en padel) gerief. Altijd vlotte en communicatieve service. Op de website vind je de laatste items en gewoonlijk hebben ze een ruim aanbod en veel maten.

Allee, mijn tennisjurkje is een winner!

Even een (tennis)balletje opgooien over mijn tennisjurk. Op voorhand is bestellen een challenge, maar het was dit keer een overduidelijke winner. Het was echt mij in mijn voordeel, want kreeg een mooie korting! Dit tennissetje kwam ook nog ruim binnen de tijd binnen. En niet via de trambaan en gewoon voor de deur afgeleverd. Wat een goede service! Bedankt!

Snelle verzending, goede retour regeling, afspraak is afspraak.

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Komen afspraken na en snel geleverd

Het was naar verwachting. Product volgens beschrijving. Besteld en een dag lader was het afgeleverd.

tof padelracketje

ik vind dit een padelracket die ik padel spelers aanraad die techniek aan kracht combineren. Het is niet echt geschikt voor beginnende spelers

Vandaag besteld en morgen geleverd.

Alles ging prima

Goed ervaring

Vertrouwd, snel en betaalbaar

Bestelling van mijn hardloopschoenen weer perfect afgehandeld.

Snel en gemakkelijk

Gewoon uitstend !

Binnen de 24u besteld en aan huis bezorgd! Beter kan niet !

Snelle correcte levering

Goede website; voldoende keus met passende schoenmaten

Duidelijkheid bevestigt koop!

Overzichtelijke pics en commentaar bij iedere schoen..

Mijn pakket is nog steeds niet toegekomen.

Zie boven

Top product en snel geleverd.

Goed product voor een prima prijs en de volgende dag al geleverd.

Doen wat ze beloven

Snelle levering en top kwaliteit

De levering was erg snel. De prijs kwaliteit verhouding was top en veel aanbod

QUick service

Chapeau voor RunningDirect !

Kan geen negatief punt bedenken. Snelle en accurate levering. Chapeau medewerkers RunningDirect

Goed advies, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt. Advies op de site is helpend bij het uitkiezen van je product.

Super service snelle levering

Zo’n breed aanbod en snelle levering, love it

Snelle levering van top schoenen

Ik had nieuwe sportschoenen nodig en RunningDirect kon mij de schoenen die ik wilde het goedkoopst en het snelst leveren! Schoenen had ik de dag erna al in huis dus ik kom ze snel gebruiken en ze zitten heerlijk. Heel tevreden.

Goede service!

Na een half jaar had de rugtas van mijn zoon een kapotte rits. De tas mocht retour en met een waardebon konden we een nieuwe bestellen. Super service dus!

Snelle bezorging , mooie schoenen, mooie korting

Snelle levering en goede omschrijving van produkt

Snelle levering en makkelijk te retourneren

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire