goed overzichtelijke website en handige zoekfuncties

goed overzichtelijke website

Subliem

Super prijs, kwaliteit verhouding. Met korting voor ons ook goed betaalbaar. Perfect ingepakt en snel bezorgt. Een echte aanrader dus en hier bestel ik zeker weer voor mijn zoontje. Hartelijk bedankt.

Top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf om sport artikelen te kopen. Komen keurig afspraken na. Wegens verhuizing was ruilen niet mogelijk maar kreeg keurig een code voor gratis verzending. Na het opsturen binnen 3 dagen het geld terug!

Goed product zeer te vrede mee en snelle levering

Goede overzichtelijke site, snelle verwerking van mijn bestelling Zeer tevreden met het product en snel geleverd!

prima :-)

lekker snel bezorgd, prima geregeld!

Super kleding en supersnel geleverd

Super fijn voetbalpakje voor mijn zoontje gekocht. Zit super bij hem en het werd heel snel geleverd!

Voordelig en supersnel

Supersnelle levering!

Super site

Goede website, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

De website is goed opgezet, bestelbevestiging is duidelijk en ik kreeg mijn bestelling keurig op tijd binnen. Goed verpakt ook en alles zat netjes in de doos. Erg tevreden.

Goede en snelle service

Goede producten en een snelle service!

Snelle afhandeling van bestellen tot verweken retouren

Efficacité Rapidité Tout est bien expliqué

Goedkoop en snelle levering

Goedkoper dan concurrenten en snel geleverd

Vlotte en nette aflevering van topproduct

Zeer goede service

Aanrader

Zer snelle en correcte levering

Lichte goed verende schoenen

Ik gebruik deze schoenen niet om hard te lopen maar om dagelijks aan te doen vanwege problemen in benen en voeten. Omdat ze heel goede pasvorm hebben en heerlijk veren, loop ik er heel goed op.

Mooie schoenen gekocht, goed geprijsd en de volgende dag in huis!

Prachtige schoenen

Prachtige hardloopschoenen. Een mooi model. Goed pasvorm.

Makkelijk te bestellen en retourneren

Mooie A merk producten, Snelle bestelling, makkelijk te retourneren.

Prima service, ook bij retour

ik heb een 2e paar moeten bestellen gezien mijn eerste keuze niet echt comfortabel zat. Bij retour van de eerste bestelling stond het betaalde bedrag binnen 2 dagen op mijn rekening.

A very good experience that incourage you to buy.

I have always had a good experience, that is why I punctuated it as a nine. It isnt a ten because the sizes of the shoes are a bit messy to understand as they are not the traditional ones. Moreover, another thing to improve could be adding languages option. Saludos, Luisa from Argentina :) Hope to win the 100 euros!

Correcte levering

Correcte levering

Mijn snelle schoenen waren nog sneller binnen!

RunningDirect doet wat het beloofd, snelle levering, scherpe prijs.

Veel keus. Compleet assortiment. Mooie spullen. Alles heel erg gunstig qua prijs t.o.v. de concurrentie. Ik kende voetbaldirect.nl nog niet maar ben blij verrast. Deze site ga ik onthouden.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire