Snelle, goede levering

Mooi op tijd geleverd, goede prijs, goed verpakt.

Mooi en aanbod met snelle service

Fijn bedrijf ,mooi aanbod en goede prijzen

Vlotte service en mooie selectie producten

Vlotte service en mooie selectie producten met mooie korting bovenop

Heel tevreden!

Overzichtelijke website, vlotte service, snelle levering, top!

Top geholpen na een racket wat geleverd was met een fabrieksfout. Ideale Service.

Beetje latere aflevering maar via brievenbus dus geen probleem.

Mijn pakketje arriveert dag later dan verwacht. Was daardoor niet meer thuis, maar het paste gelukkig door de brievenbus.

Makkelijk bestellen en breed assortiment

Het bestelproces is makkelijk en duidelijk. Daarnaast hebben ze vaak de artikelen die ik nodig heb.

Uitstekende service

Bestel al sinds ik begonnen ben met tennis bij tennisdirect. Ik wordt altijd goed te woord gestaan en voor vragen zijn er altijd deskundige die je kunnen helpen. Ook een racket proberen is geen probleem, wat erg fijn is. Ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Snelle en correcte levering

De raketten moesten besnaard worden dus dan weet je dat het langer kan duren. Hier werd er heel snel geleverd en ook de producten beantwoorden aan de verwachtingen. Besnaring is heel goed en het geheeld is heel netjes aangeleverd. Een aanrader.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie webshop. Vaak aanbiedingen, vriendelijk personeel als er een keer iets is. Komen afspraken na.

quick process

quick delivery

Product Makkelijk gevonden en snel ontvangen voor een mooie prijs

het is wat ik wilde en binnen 2 dagen had ik het

Gemak en goede service

Het is makkelijk iets te vinden op de website door de meerdere filters. Het product is snel aangekomen en ruilen of retourneren is makkelijk omdat het in dezelfde verpakking terug gestuurd kan worden en het retourlabel er al bij zit.

Geleverd conform afspraak

Bestelling worden op tijd en compleet geleverd, top!

Schoenen besteld snel geleverd teruggestuurd en omgeruild voor een grotere maat en weer snel geleverd. Helemaal goed!

Verpakking zwaar beschadigd

Ik ben wel teleurgesteld hoe de bestelde sportschoenen werden verpakt. Ik weet niet waar het gebeurd is maar de schoendoos was zwaar beschadigd. Gelukkig waren de loopschoenen ok. De prijs maakt wel alles goed.

Voorraad niet op orde?

Ik had schoenen besteld, zouden op voorraad zijn, na paar dagen maar eens geïnformeerd.... Tijdens het orderpicken zagen ze een voorraadverschil...uhu...niet meer leverbaar dus....maar in de webshop staat ze nog steeds.....zit een luchtje aan...nu maar hopen dat ik m'n geld snel terug ontvang

Top,

Heerlijke schoenen en snel geleverd.

perfect materiaal, snel en grote keus

Heb diverse keren besteld, altijd keurig conform afspraak geleverd mooie spullen en grote keus

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede producten

Snelle levering!

's avonds besteld en de dag daarna al in huis....

Super!!

Snelle levering en als er een probleem is goede communicatie .

Klantvriendelijk

Retourneren en ruilen ging prima en supervlot!

Snelle levering, alles perfect. Zeer tevreden met de padelschoenen.

Zeer effectief, snel en zeer tevreden.

Súper service

Had verkeerde maat besteld voor mijn zoon (was voor zijn verjaardag) dus hebben ze gezorgd voor een extra snelle levering van de goede maat, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire