Goede prijzen en service!

Op runningdirect heb ik goeie betaalbare schoenen kunnen kopen (ASICS GEL-Pulse 13) die toch qua prijs mooi verschilden met andere webshops. Ook loopsokken waren er goed geprijsd. De schoenen werden snel verzonden en kwamen op de beloofde dag aan. Maar terwijl ik altijd maat 45 heb bleken deze schoenen te klein. Ik heb dan de dag zelf de klanten dienst gecontacteerd en een retour aangevraagd voor de schoenen. Deze mochten gratis via bijgeleverd label teruggestuurd worden. Ik heb dan onmiddellijk gekeken voor de maat groter. Ondertussen was de prijs wel 10 euro meer, maar dit verschil werd keurig ook terugbetaald achteraf (nadat ik het gevraagd had, ze zien zo'n dingen niet) . Van de retourzending zelf kreeg ik keurig bevestiging bij ontvangst en nazicht en mijn terugbetaling was ook snel in orde. Ik nam via WhatsApp contact met de klanten dienst en die reageerde (binnen hun openingsuren) altijd snel en vriendelijk! Een goeie eerste ervaring met deze webshop!

Goede webshop

Breed assortiment (de enige die de juiste babystick te koop had voor mijn jongste dochter), makkelijke bestelprocedure en snelle levering.

Fijne spullen en snelle bezorging

Heel fijne spullen, snel bezorgd en goede kwaliteit. Enige punt is dat het wellicht een kleine doos had gepast.

Snel geleverd en duidelijke website

Prima ervaring en ook klantenservice reageert snel.

superb

fantastic

FORMIDABEL

Ik zie altijd iets leuks van tenniskleding bij Tennisdirect en zie ik het op tv bij een tenniswedstrijd, dan is het ook meteen te koop bij Tennisdirect... Ik bestel het en binnen 3 dagen heb ik het thuis,..... GEWELDIG...

Duidelijke site snelle service

Makkelijk zoeken naar wat je wilt, aanklikken, bestellen en zo in huis.

Snelle levering, top prijs.

Nog nooit hardloopschoenen gekocht boven de €100,- ook nu weer gelukt bij running direct. Schoenen zijn snel geleverd.

I have good experience with TennisDirect

Alles goed snel geleverd top top

Altijd weer… top adres …

Goede service.

Mijn favoriete online sportshop

Snel vinden wat je zoekt en daarbinnen veel keuze met degelijke uitleg. Daar bovenop ook nog eens leuke acties en correcte prijzen. En om af te sluiten een snelle en correcte levering! Een perfecte shop om dus zonder zorgen je sportkleding aan te schaffen. Enige tip: PostNL legt pakje voor de deur (op straat maw) terwijl je weg bent. Dat is not done. Ook het terugsturen is wat moeizaam omdat je echt naar een PostNL punt moet gaan. Dat kan makkelijker. Al de rest is fijn, eerlijk en correct!

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Een prima aanbieding waarin ik voor een leuke prijs nieuwe hardloopschoenen kan aanschaffen.

Geweldige spullen voor goede prijzen

Top spullen leuke prijzen voor elke sport die er is. In mijn geval handbal en alles kunnen vinden

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb 2 trainingspakken van Nike besteld bij voetbal direct, beide voor een hele mooie prijs. bestellen en leveren ging super makkelijke en erg snel. Super tevreden, ik blijf terug komen en zeker omdat ze ook een hele uitgebreide collectie hebben voor kids en volwassenen!

Goedkoopst, levering prima

Goedkoopst, levering prima. Kan weinig meer zeggen. Geen problemen.

Snelle service en makkelijk

Duidelijk website en maken waar wat ze beloven

Goede informatie, snelle levering

Ruim aanbod aan artikelen en gunstig geprijsd.

Prettige site

Gemakkelijk zoeken en bestellen.

Mooie op tijd in huis top

Ruime keuze en snelle levering

Ik zocht nieuwe volleybal schoenen. En vanwege de ruime keuze in merk, model én maat, en de snelle levertijd, dik compliment!

Volleybalshop.nl maakt waar wat ze zeggen!

Heel prettig dat zo snel geleverd werd omdat ik ze de volgende dag ook al nodig had!!!

Prettig en snel geleverd.

Prettige website en het product is snel geleverd.

Fantastisch, al de volgende dag in huis en keurig verpakt , dus ben super tevreden!

Zal zeker vaker bestellen!

Uitstekende service

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire