Volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Levering zoals afgesproken, retour snel geregeld en terug betaald

snelle levering want had snel bal nodig dus helemaal toppp

Zeer goede service!!

Voetbal direct komt de afspraken na geweldig !!

Mooie locatie en faciliteiten

Sinds kort volgen mijn man en ik lessen hier en zijn blij verrast met alle faciliteiten en de kwaliteiten van de lessen. We kijken ernaar uit met meer activiteiten mee te doen in de aankomende tijd!

duidelijk en snel

bestellen en geleverd krijgen geen probleem alsook het retourneren gaat snel en duidelijk.Alles wat een klant verwacht van een bedrijf.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goeie winkel en snelle levering

Het is een goede winkel met een goede site, de levering is erg snel. Je kan de kleren ook omwisselen zonder enkele moeite. Top winkel!

snelle verzending zoals beloofd!

Snelle levering.

Hockey schoenen besteld, dag erna al in huis. Zien er mooi uit en zitten perfect.

Supersnel

Makkelijke website, supersnelle verzending. Tevreden.

Altijd zeer correct met de leveringen .

Altijd correct en voldoende keuze.

Goed!

Zeer uitgebreide webwinkel voor de hardloper!!

Onlangs een paar Nike Pegasus Trail 3 GTX aangeschaft. Runningdirect bleek de voordeligste voor deze topschoen. Makkelijke wijze van bestellen via de zeer overzichtelijke website van Runningdirect. Selecteren en betalen met afterpay. Vervolgens hele snelle levering.

Snel, goed en soepel

Per ongeluk hetzelfde twee keer besteld: gratis terug sturen en geld terug zonder vragen. Klasse!

Komen beloftes die ze op hun site aangeven niet na

Voor 22 uur bestelt, morgen in huis. Deze belofte komen ze niet na. Vrijdagavond 20 uur bestelt, pas de dinsdag daarna ontvangen. Niet erg, maar dan ook niet beloven op je site. Ook de verwerkingsbevestiging pas in het weekend ontvangen, dus ligt niet aan de bezorging.

Mooie schoenen

Prima voetbalschoenen voor de aangeboden prijs. Helaas was ik na de 1e wedstrijd al 2 ijzeren noppen kwijt.

Snel en kwalitatief

Topervaring! Snelle levering en mooi assortiment. Voor herhaling vatbaar!

Te laat

Voor 22:00 uur besteld. 4 dagen later pas in huis. Te laat, om het bestelde te gebruiken voor de halve marathon.

Zeer professioneel

Overzichtelijke website en professionele en snelle levering! Dank!

Snelle en goede levering.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Supersnel geleverd

Goed!

Super snelle levering

Ik had bedrukte shirts besteld en daar stond 9 tot 10 werkdagen voor maar ik had ze al na drie werkdagen, dus daar was ik echt heel blij mee

Positief

Ik heb vlot kunnen vinden wat ik zocht. Afronden van de bestelling was eenvoudig. Volgende ochtend geleverd zoals beloofd.

Snelle levering Goede kwaliteit short

Vlotte service

Goede communicate en snelle levering.

Product was snel in huis en ben tevreden over de levering.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire