Alles dik in orde

Correcte levering, degelijk verpakt.

Quickly sent

Zeer snelle levering, goed verpakt…

Bedankt team Running direct! Goede schoenen voor een mooie prijs

Perfecte service voor een goede prijs.

2 keer schoenen besteld. 2 keer de volgende dag geleverd. 2 keer terug gestuurd omdat ik de verkeerde maat had besteld. 2 keer geen probleem en 2 keer snel het aankoopbedrag terug op mijn rekening. Wat een service, HULDE

Goede, vlotte service.

Prima snelle levering, zou fijn zijn als je een dag kan uitkiezen voor levering.

Prima niets mis mee!

Je wordt keurig op de hoogte gehouden mbt de levering. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Snelle levering zoals verwacht

Last minute een bestelling van loopschoenen. Bestelling met korting is de dag erna aangekomen in België . Goede ervaring met Runningdirect

1 van de adidas sokken kwam kapot aan, gelijk email gestuurd en nieuwe sokken toegestuurd gekregen dus absoluut zeer tevreden met de service van jullie!

Mijn ervaring met TennisDirect is alleen maar positief

Mijn ervaring omschrijf ik als klantvriendelijk/snel/vriendelijk. Het assortiment is geweldig, de aanbiedingen zijn meer dan de moeite waard. Een echte aanrader!!

Uitstekende service

Goede sportschoenen voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service.

Geleverd volgens planning

Geleverd volgens planning

Super snel geleverd

Kwaliteit wat ik verwacht, keurig en beschermt verpakt

Snel, volgens afspraak

Goede prijs en snel geleverd

Prijs was goed en schoenen volgende dag geleverd. Ook retour sturen en terugbetaling verliep volt. Uiteindelijk de juiste maat. Perfect!

snel, goeie prijs, TOP

Alles helemaal prima!

Eerlijke transactie aan een goede prijs!

Een betrouwbare website met degelijke informatie over hun producten. Prijs/kwaliteit aanbevolen!

Snel geleverd prima op de hoogte gehouden van de status

snelle en correcte levering!

heel goed.

Snelle service goed materiaal

Had een tennistas van yonex besteld en volgende dag binnen zonder problemen!

Uitmuntend

TennisDirect is steeds een betrouwbare partner met een correcte en vlotte service.

Vlot en makkelijke bestelling

Ik krijg altijd tijdig het gevraagde, makkelijke website om dingen terug te vinden.

Fijn bedrijf

Voetbalschoenen besteld en deze werden snel en netjes geleverd. Een paar helaas retour moeten sturen, maar dit werd ook super geregeld. Kort samengevat als ik iets van sport spullen nodig heb bestel ik het hier!

Supersnelle levering, goede informatie op de site!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe tennisschoenen. Ze zitten heerlijk. De informatie op de site klopte helemaal. De schoenen werden supersnel geleverd. Een tevreden klant erbij!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire