Uitstekende service

Top service.

Het was een hele snelle bezorging en ook tussen de aangegeven tijden. Alles zat netjes ingepakt en zag er top uit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Products just as described

correcte beantwoording van verwachtingspatroon

correcte beantwoording van verwachtingspatroon

Snel nette levering goede schoen

Heel snel!

Goed en goedkoop!

Mijn bestelling was precies wat ik ervan verwacht had

Tennisrokje besteld, de volgende dag was het binnen. Met behulp van de maattabel was de maat goed. Het rokje direct bij de eerst volgende tennispartij aangedaan. Het zit lekker en kreeg ook positief commentaar op mijn nieuwe outfit.

Snelle goede klantenservice

Ik had geen retourbon bij de bestelling. Na contact met klantenservice de bestelling geretourneerd en binnen enkele dagen geld terug! Geen 5 sterren omdat de retourbon natuurlijk bij de bestelling hoort te zitten maar ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

Veel keuze aan goede prijzen en ongelofelijk snel geleverd! Ik kom zeker terug!

Enorm goed!

Veel betrouwbaar site

Zorgvuldig afgewerkte orders.

Na een aantal orders te hebben opgegeven is er een gedeelte retour gezonden... de aflevering ging vlot: de volgende werkdag, de restitutie van mijn betalingen ging ook vlot: binnen 5 dagen stond het te restitueren bedrag netjes weer op mijn rekening, daar zat zelfs nog een weekend tussen. De artikelen waren netjes en goed verpakt, liever bij de organisatie van VoetbalDirect besteld dan via een wazig bedrijf in het VK, waarvan je nog maar moet zien of je een restitutie ooit terug krijgt. Dank medewerkers van VoetbalDirect, tot de volgende order !!

Echte klanten sevice kwaliteit top

Broek voor kleindochter gekocht. Maat bleek te klein na telefonisch overleg ruiling broek proces afgestemd nl dat de grotere maat broek op het adres van de kleindochter wordt geleverd ipv op mijn adres. Binnen 2 dagen was de grotere broek bij de kleindochter binnen. Top

Prima levering

Niets op aan te merken. Snel verstuurd en goede prijs.

Snel en goed!

Snelle levering en goed spul.

De artikelen zien er uit zoals omschreven. Alleen het retourneren is een beetje omslachtig. Verder prima webshop!

Duidelijk en overzichtelijke website.

Running Direct heeft een fijne website met overzichtelijk aanbod en nuttige informatie over de diverse artikelen. Bestellen en levering gaat ook lekker vlot soms al de volgende dag. Schoenen geretourneerd die niet lekker pasten, binnen vier werkdagen verwerkt met mededeling dat het aankoop bedrag binnenkort weer op mijn rekening staat. Bij diverse merken sportschoenen wordt ook vaker een maattabel getoond die in de praktijk best redelijk lijkt te kloppen. Al met al tot nu toe toppie allemaal.

Uitstekend!

Goeie kwaliteit goed aangegeven Waneer het binnekomt in het algemeen gewoon een goeie winkel zeker een 10

Fijne service

Fijne service, handbalsschoenen besteld bleken verkeerd te zijn. Na contact met Handbalshop korting gekregen op de volgende aankoop. Top service!

Schoenen lopen heerlijk. Vlot geleverd.

Voor kleinzoon Nike trainingspak besteld. Prima service en kwaliteit. Snelle levering en direct de zomerversie besteld. Hij is er helemaal gek mee. Ging er gelijk in trainen. De prijs was ook nog goedkoper als ergens anders. Perfecte shop.

Heel Goed

Mooie schoen voor redelijke prijs, netjes en snel geleverd, perfect

Goede producten, snelle levering.

Product gezocht, besteld en snel een mailtje hierover. Ook toegezegde datum klopte. Product ziet er goed uit, zoals beloofd.

Zeer snelle en vlotte transactie !

Een aanrader. Perfect verlopen levering binnen de vooropgestelde termijn. Topproduct.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire