Gewoon goed

Ruim assortiment, schappelijke prijzen, en snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt!

Alles naar wens verlopen.

Vlotjes en duidelijk.

Snelle levering van prima hardloopprodukten

Prima service en snelle levering!

Prettig winkelen

Overzichtelijke site. Goede producten.

Snel

Snel en goede prijs

Goed en snel

Goed geprijsd en snelle levering en kwaliteit

Flitsend snel

Goede en duidelijke omschrijving van producten en flitsend snelle levering!

Snelle levering, ruilen werkte niet via website

Snelle levering. Wilde ruilen, maar dat kon niet via de website. Daardoor dus 3x verzendkosten betaald. 2 x voor losse bestelling en 1 x retour. Uiteindelijk dus dure bestelling geworden

Goede producten en snelle levering.

Prijs kwaliteit is goed in verhouding, producten worden erg snel verzonden. Eerste bestelling, maar ik zou zeker nog een keer bestellen.

Veel keus, goede kwaliteit en snelle service!

Erg veel keus in de webwinkel die ook erg overzichtelijk is. Bezorging was meteen de volgende dag en kwaliteit van artikelen is ook super!

Snelle levering en ruim assortiment

Adidas producten die ik nergens anders kon vinden. Aanrader!

Prima webwinkel

Groot aanbod, snelle verzending, makkelijk retour sturen als iets niet past. Al blijft het wel lastig om online de juiste hardloopschoenen te vinden.

servicegraad is hoog.

recentelijk een bestelling geplaatst, doordat ik een iets verkeerds had aangeklikt, kreeg ik het verkeerde trainingspak. Na een telefoontje, dat werd praktisch direct opgepakt en het meedenken van de medewerker van voetbaldirect, had ik de volgende dag het juiste trainingspak in huis. Zeer vertrouwd en een positief gevoel. Hier zal ik blijven.

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd Emails worden snel beantwoord Ook de omruilen van het artikel werd snel geleverd

Top service!

Nieuwe schoenen besteld maar vergeten een kortingscode te gebruiken. Telefonisch contact gehad en vriendelijk geholpen. Klantenservice liet direct weten dat dit geen probleem was en dat de korting gerefund werd.

Een zeer tevreden klant

Ik heb een trainingspak besteld dat verzorgd terecht is gekomen. Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker nog een bestelling plaatsen als ik de actie win!

Ik had iets besteld bij de winkel en was ook op de verwachte levertijd snel bezorgd.

Fijne service!

Koerier had het pakje met schoenen niet afgeleverd, maar ik kreeg heel snel reactie van de klantendienst en de schoenen zijn heel snel opnieuw geleverd!

Heel slechte kwaliteit kniebeschermers

Al bij de eerste keer in gebruik gedoken om de bal te redden en de bovenlaag is op de naad helemaal afgescheurd.

Snelle levering en super schoenen!

Heel blij met de nieuwe Nike sportschoenen en goede service van Sportshop.com.

Zeer snelle levering. Avond bestelling gedaan. En de volgende dag bestelling binnen.Ook goed op de hoogte gehouden met alles.

Correcte en snelle service

Heel snelle levering en correct product

Correcte afhandeling

Product tijdig en in goede staat geleverd, zoals werd toegezegd op de website.

Snel geleverd en prima product

De volgende dag al geleverd en goede kwaliteit!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire