Goede en snelle levering van de bestelde schoenen

Een snelle levering

Zijn snel met de bezorgingen hebben de meeste maten en een goede recensie

Ik had een paar hardloopschoenen besteld, helaas toch niet helemaal passend. Maar toch heel tevreden over de levertijd van het product en ook de instructies op de site voor het retourneren, wat heel makkelijk gaat. Wat mij opvalt is dat op de site tekst staat die lijkt alsof het meer echt op de persoon gericht is, dat ze je willen helpen, anders dan bij grotere webshops. Prettig!

vlotte én snelle service

regelmatig interessante aanbiedingen, vlot en snel

Spullen besteld op een feestdag en de volgende werkdag geleverd!

Sneller geleverd dan verwacht

Mijn bestelling zou pas over zes dagen geleverd worden maar was er uiteindelijk al na twee dagen. Fijn!

een minder goed produkt geleverd

enkele weken terug nike miller hardloopschoenen gekocht een aantal keren gedragen 'maar deze schoenen bevielen niet. inmiddels nike pegasus gekocht-die ik al jaren gebruik- en altijd goed bevielen. Running direct heeft een en ander goed opgelost . een zeer nette afwikkeling . een aanrader om bij Running Direct hardloopschoenen te kopen

Goede merken en snelle levering

Ruime keus in de verschillende merken. Verzending ging ook snel. Blij met mijn artikelen.

Nog geen levering gezien - 1 week later!

Mijn spullen zijn nog steeds niet geleverd... T&T geeft 'onbekend' aan... Niet echt aangenaam - zeker omdat er geen update gegeven wordt. Een kleine info lijkt me niet zoveel moeite, niet?

Kan beter

Telefonisch werd er belooft dat er ondanks retour meteen het andere verstuurd zou worden, ik zou dan de track&trace code sturen als bewijs dat ik de rest retour had gestuurd. Mijn zoon had dit nodig voor dit weekend. Tot op heden nog niks ontvangen… heel jammer. Dan moet je het niet beloven

Snelle aflevering

Fijne site, snelle aflevering, klasse

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen.

Ik ben heel erg tevreden met TennisDirect!!

Leuke tennisspullen, goede service met omruiling en vriendelijk personeel!

Als beloofd en snel geleverd

Renschoenen besteld en supersnel geleverd met goede communicatie

Regelmatig aanbiedingen, snelle levering!

Super snelle levering!

Snelle levering en top kwaliteit! Erg tevreden

Snel geleverd, ook het omruilen verliep soepel. Zaterdag gespeeld met zijn keeper handschoenen en dik gewonnen.

Gewoon prima producten en service

Prima kwaliteit en netjes verpakt. Heb uiteindelijk 1 product geretourneerd omdat het niet paste. Kreeg snel een bevestigingsbericht en mijn geld terug.

Top levering

9uur s avonds besteld voor een scherpe prijs, volgende ochtend(zaterdag) binnen. Snelle service en een mooie prijs!

Zeer vlotte winkelervaring.

Ik heb wat tennislijnen gekocht, kijk uit naar hun prestaties.

Vlot, snel en topschoenen!

2 paar schoenen gekocht, heel snelle levering, goeie prijs en topprodukt.

Snelle service en altijd goed.

Snelle bezorging, goede klantenservice. Altijd op zoek naar een juiste oplossing.

Zeer tevreden alleen retour niet goed verwerkt.

Tevreden met mooie kleding en snelle levering. Alleen is mijn retour nog niet goed verwerkt en moet dan nu met achteraf betalen toch alles betalen. Hopelijk wordt dat ook snel opgelost.

Aan te raden sportshop

Ik heb hier twee basketballen gekocht. Prijs-kwaliteit en levering zijn prima.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire