Top kwaliteit en snel leveringen..niet vergeten goede service

Als nieuwe klant van HockeyDirect ik ben heel tevreden.

Goede site en shop

Goede communicatie via mail. Snelle levering. Goed verpakt. Top.

Eenvoudig en simpel bestelgemak

In korte tijd heb ik nu 2 paar tennisschoenen van Wilson gekocht via Tennis direct. Een van de tennisschoenen bleek een maat te groot en deze zijn via Post.nl geretourneerd. Binnen 5 dagen ontving ik het aankoopbedrag op mijn rekening retour.

Snelle en correcte levering

Supersnel geleverd!

Had de middag ervoor 2 paar tennisschoenen (2 verschillende maten)besteld. Volgende dag al thuis! Retouretiket was ook prima geregeld!

Correct en perfect

De bestelling verliep vlo, de gekozen item was zoals verwacht en wer supersnel geleverd

Goede prijs, levertijd en service

Goede prijs, levertijd en service

Snelle levering en netjes verpakt

Mooie goeie zaak

Vrouw had ern cambuurshirt gekocht,zonder te psssen.Bleek achteraf te klein.Gebeld en omruilen geen probleem !!Top personeel,goeie toko!!

tip top

Alles tip top in orde!!

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag al geleverd

Snelle levering, mooie producten

Mooie producten, goede acties, snelle verzending.

De ervaring was goed

Ik kocht de schoenen en toen kwamen ze de volgende dag binnen en toen had ik ze weer terug gestuurd, omdat ze iets te klein waren. En toen kreeg ik ze precies een week later weer terug maar had wel iets sneller gemogen. Nu passen ze wel goed.

Niet te zeggen

Vlug geleverd en prima kwaliteit voor de beste prijs

Niet op de juiste dag geleverd

Staat voor 22:00uur besteld morgen in huis. Maar bestelde het vrijdag om 12:00uur dus niet iets voor 22:00uur. En kreeg bericht word morgen geleverd. Maar het pakketje werd maandag pas geleverd. Helaas naar de verjaardag Wel goede prijzen

snel en goedkoop

veel keus, goede prijzen en snel geleverd

Goed product en een snelle levering

In de namiddag de Hoka Clifton 8 besteld tegen een aantrekkelijke prijs en de volgende dag om 12 uur kon ik ze al uittesten. Sinds ik op Hoka’s loop heb ik geen blessures meer, dus een prima product.

TOP!

Het totaalplaatje klopt als een bus. Goede en mooie spullen voor een lekkere prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer? in een woord, TOP!

top service!

Snelle levering en retour sturen ook zonder gedoe, super makkelijk!

Super snelle levering

Super winkel met nette prijzen en snelle levering. Heb helaas wel de schoenen moeten terugsturen omdat de pasvorm niet bij mijn voet paste, maar dat ligt niet aan de winkel. Al vaker schoenen besteld en tevreden erover!

Fast delivery, easy service

Fast delivery, easy service

Snelle en nette levering

Snelle levering, netjes verpakt.

Heel snelle levering en topmerken

Heel snel geleverd, en een super leuke producten van goede kwaliteit!

Erg goed

Snelle verzending mooie hardloopschoenen in de aanbieding

De schoenen werden op de beloofde datum geleverd

De tennisschoenen werden op de aangegeven datum geleverd. Ze zitten geweldig.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire