De schoenen werden op de beloofde datum geleverd

De tennisschoenen werden op de aangegeven datum geleverd. Ze zitten geweldig.

Topservice

Toen ik een tenniszak kocht was die heel snel stuk. Wellicht een fabricagefout. Bij het berichten hiervan kreeg ik een duidelijke instructie en werd in geen tijd een nieuwe tenniszak Verzonden. De snelheid en de duidelijke instructies voor omruiling zijn een voorbeeld van topservice.

Goede ervaringen

Goede en snelle levering. Kwaliteit van de producten is goed. Prima prijs.

Breed assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding

Gebruikersvriendelijke site, breed assortiment. Zoals aangegeven op de site voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis. Fijn dat je gebruik kunt maken van Afterpay ,zeker als je voor de eerste keer iets gaat bestellen. Artikelen waren netjes verpakt en zien eruit als op de website vermeld. Wat mij betreft een echte aanrader. Ik ga hier in de toekomst zeker nog eens bestellen.

Een heel fijn bedrijf waar ik al mijn sportkleding vandaan haal.

Sinds dat ik tennis bestel ik mijn spullen via de website en krijg het bestelde snel binnen. Een echte aanrader

Mooie tennisschoenen Wilson!

Duidelijke website, snelle levering, topmerken! Mijn zoon is heel tevreden met zijn nieuwe schoenen

Snelle levering, fijn dat er omgeruild kan worden

Ik had een broek besteld die toch niet helemaal naar mijn zin was. Gebeld met de klantenservice (heel fijn dat je een echt persoon aan de telefoon krijgt) en binnen een paar dagen had ik de andere broek in huis.

Goeie prijs en snel geleverd.

^^^^^ Zie titel

Duidelijk omschrijving. Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Heb fijne sokken gekocht heel tevreden mee!

Fijne shop, snelle levering, goed product!

Met alles tevreden, ik kreeg alleen geen bevestigingsbrief van de bestelling, hierdoor ging ik twijfelen of het goed was gegaan.

Snel geleverd. goed verpakt.

Super service

Super klantenservice die echt met je meedenken. Altijd fijn contact!

Voldoening op elk gebied.

Vlotte aankoop en levering tegen concurrentieel prijs

veel keuze, snelle en correcte levering

veel keuze, snelle en correcte levering

Geweldig!!

Webshop geeft aan dat alle artikelen die op voorraad zijn (is meteen te zien bij artikel) ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd worden. Verjaardagskado voor mijn zoon de allernieuwste basketbal NBA Wilson was er dan ook echt de volgende dag! Op zijn verjaardag! Mooiste kado zei mijn zoon.

Snelle levering, scherpe prijs

Net zoals altijd een scherpe prijs. s' avonds 20.30 besteld, volgende dag geleverd.

Mooie spullen en snelle levering

Alles is precies zoals beschreven staat. Ik ga hier vaker kopen! Top shop!

Top bv

Top kwaliteit en snel levering

Fijne webshop

Mooie collectie, snelle levering

Bestelling op tijd, goede informatie, goed product.

Goed product. Betrouwbare website. Informatie goed.

Tevreden

Snelle levering. Heb alleen helaas mieten ruilen en dan duurt de terugbetaling wel een paar dagen.

altijd top!!

Alles bestellingen die ik via jullie gedaan heb zijn altijd stipt geleverd en ook altijd juist! Ik ben zeer blij met jullie als bestelsite! Blijf zo verder doen!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire