Voor de 2e keer bestel ik bij runningdirect. Goede kwaliteit en snelle service. Snelle levering. Ik ben blij met de nieuwe schoenen. Zeker een aanrader voor sportliefhebber. Grote assortiment

Geweldige service

Hier werken de echte klantenservice medewerkers!

Betrouwbaar en snel

Alles wat ik tot nu toe heb besteld is steeds snel geleverd en zonder gedoe. Alles op de website is duidelijk ingedeeld, makkelijk te navigeren en ook duidelijk beschreven.

Super snelle levering. Top!!

Blij met VoetbalDirect omdat mijn kleinzoon blij is met mij !!

Weinig verstand van sportartikelen. Via VoetbalDirect scoor ik altijd !!

Goed geprijst en snelle levering

De lage prijs van de Falke sokken viel meteen op. En de volgende dag in huis ! Top !

Geweldig!

Ik ben sinds kort begonnen met tennissen. Mijn vriend heeft me overgehaald om het ook te gaan doen. Nu heb ik natuurlijk een hele uitrusting nodig om te kunnen tennissen en die kan ik bij TennisDirect halen. Ze zijn snel in het verzenden, goede kortingen, goede kwaliteit en snelle reacties van de klantenservice. Ik zal TennisDirect dan ook zeker aanraden bij tennisgenootjes!

Snelle correcte levering.

Snel en netjes geleverd.

Prima spullen, snel geleverd

Volleybalschoenen zitten prima en zijn exact zo als beschreven

Goede en snelle acties met bestellingen en retouren

Goede website met vlotte levering

Een mooie overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment. Bestellen, leveren en retourneren van een leien dakje.

Top bedrijf

Had maatje te klein besteld. Retour werd prima geregeld,zelfs voor mijn pakketje terug bij de afzender was !!

Binnen 12 uur was mijn bestelling er

Opzoek naar mijn favo schoen, de brooks. Om 21.30 besteld en smorgens om 8.30 bezorgd. Kan zelfs geen smoes meer bedenken om niet te gaan lopen. Goede service, mooie prijs, fast delivery

Verkeerde artikelen geleverd

Sokken besteld, schoenen gekregen. Schoenen direct teruggestuurd..., week later nog geen sokken ontvangen (wel beloofd aan de telefoon)...

Zeer snelle levering

2 bestellingen gedaan, beide super snel geleverd. Gedeelte retour gestuurd en terugbetaling snel en correct afgehandeld.

Heel snel geleverd

Heel goed, bestelling was heel snel binnen

Schoenen passen prima

Schoenen passen prima

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en levert snel!

Prettige communicatie, goed aanbod en snelle levering

Prima zaken doen

Uitgezocht artikel via de webshop uitgezocht en besteld.Conform de info mbt levering prima uitgevoerd.Hulde ,zeker voor herhaling vatbaar en aanbeveling bij mede sportvrienden .Dank daar voor .m vr gr Hans Koelma .

Schoen voldoet aan gewenste kwaliteit.

Goede kwaliteit

Sportsokken gekocht, gGoede kwaliteit en blijven ook goed.

Supersnelle levering

Mooie brede teenslippers. Alleen de maat valt erg klein. Beter 1,5 maat groter bestellen.

super winkel

de items zijn goed beschreven en er is sprake van een breed assortiment. prijzen zijn passend, verzending is mega snel en retourneren is makkelijk. kortom allemaal top!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire