Helemaal top, direct perfect!

Gemakkelijk kiezen, eerlijke prijzen, mooie aanbiedingen en snelle en betrouwbare levering. Blij met HockeyDirect!

Snelle en correcte levering

Makkelijke site, goed en snel besteld, snelle en correcte levering. Zondag besteld, maandag in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit voetbal kleding aan goede prijs Snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede communicatie

Had eerst een maatje te klein besteld van schoenen. Gebeld en alles was direct in orde. Een week later ongeveer werd mijn maat groter geleverd. Zeer tevreden van!

Prima klantenservice

Ik had 2 paar schoenen online besteld, maar helaas, allebei te klein. Gebeld met klantenservice. Zeer aardigemevrouw heeft een maatje groter voor me geregeld. Een paar dagen later, toen ik mijn schoenen had teruggestuurd, had ik de juiste maat schoenen binnen, en het geld van 1 paar schoenen weer op de rekening terug gestord gekregen . Top regeld

Al 2x goed

2 maal bestwld 2 maal zeer goed verlopen!

Super snelle levering

Blij met zo’n snelle levering

Snelle service en goede producten voor onze hockey meiden

Snel, goede service en top producten! Met 2 hockey meiden hebben we regelmatig nieuwe spullen nodig. We zien er naar uit om onze spullen hier weer opnieuw aan te schaffen! Erg tevreden en veel keus.

Goede schoenen voor een goede prijs

Goede schoenen voor een goede prijs en binnen een dag geleverd.

Fantastische demping

Een superfijne schoen de nimbus 24, ik had voor mijn voeten veel demping nodig. Alleen jammer dat je ze nu voor de prijs €139, te koop zie staan en vorige week nog € 179, betaald.

Mega snelle service

Binnen 24 uur in huis, top ervaring

Snel en correcte service

Makkelijk voetbal gerelateerde spullen kopen

werkt als hoe een site moet werken, dus makkelijk en goed qua levering. Geen verbeteringen! Enige opmerking is dat er wel wat meer spullen voor scheidsrechters verkocht zouden mogen worden maar dat is waarschijnlijk zo niche....

Ik bestel met enige regelmaat bij TennisDirect. Onlangs wilde ik een maat ruilen maar ook andere kleur. Was allemaal geen probleem en binnen 3 dagen geregeld. Echt een top service…. Onze hele competitie heeft nu op aanraden van mij ook bij jullie besteld. Goede correcte service. Duidelijke communicatie, snelle levering en tegen zeer scherpe prijzen

Zeer tevreden.

Mooie kleding. Zit lekker.

Prima producten

Prima producten

Correct en snel geleverd

Correct geleverd.ik zelf was niet thuis. Pakje bij de buren geleverd en ik zelf ben verwittigd geweest dat het pakje daar lag.

Goed!

Goed!

Snelle en uitstekende service voor een goede prijs.

Recent meerdere producten besteld bij tennisdirect. Levering was telkens volgende dag in huis. Advies van klantenservice was erg goed, dacht mee en kwam met goede tips. Tot slot ook nog iets retour gezonden en binnen 2 dagen bericht ontvangen dat geld terug gestort wordt. Al in al dik tevreden

Top en snelle levering

Laat op de avond besteld en twee dagen later geleverd TOP

Aangenaam!

Ik heb bij voetbaldirect een sportbroek gekocht. En hij kwam in goede staat aan in een korte periode. Niks op aan te merken!

Stick besteld , dag erna geleverd ! Helemaal zoals altijd goede service en op tijd ! Blij met de stick !

Snelle levering en goede prijs

Snel te bestellen en ook vlg dag al geleverd. Gunstige prijs en redelijke bezorgkosten

Snel en correct!

Heel snelle levering, correcte prijs. Aangeraden bij vrienden.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire