Snelle levering netje verpak

Ja super service

Je hebt je bestelling zo snel in huis echt top

Uitstekende ervaring

Schoenen voor een normale prijs de volgende dag in huis !

Snelle en goede service

Alleen jammer van de verzendkosten. Daardoor durf ik minder risico te nemen in het kopen

Jammer dat het 2 dagen heeft geduurd voor dat ik de producten in huis had. Was niet jullie schuld maar van de vervoerder.

Uitstekende levering, services en advies!

Ik ben nieuw in de tenniswereld en had vragen over een bestelling. Vakkundig advies gekregen en ook een bestelling waar ik over twijfelde kon ik snel omruilen en na advies de juiste producten besteld.

Superservice!

We hadden 2 gepersonaliseerde rugzakken besteld en na 2 dagen hadden we ze al in huis . Supersnel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helemaal top

Mooie kleding, snelle levering en goede service

Snel en goed

Snelle bezorging en prefect

Quick delivery, great price!

Totally recommended, got a great price on Mizuno running shoes. Very quick delivery.

Quick delivery, high quality products, fair price!!

Would definitely order again and highly recommend!

Goede kwaliteit

De materialen waren snel geleverd en zijn van goede kwalitieit. De prijzen hebben mij geduwd om bij hen te bestellen.

G E W E L D I G

Super ervaring. Klasse service Aanbevelingswaardig

Snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Mooie aanbieding voor snelle wedstrijdschoenen, snelle levering, goede kwaliteitsproducten, nette prijs

Top!!

goede website, terug sturen gaat makkelijk.

Snelle levering en top service

Snelle levering en goede service.

super

snelle correcte levering

Teleurstellend

Aan de voorkant is alles goed geregeld en had samen met 7 vrienden 2 banen gehuurd van 21.00 tot 22.00 uur. Het zijn goede banen en we hadden veel plezier totdat 22.03 uur alle lampen in de zaal (locatie Nijmegen) uit gingen en wij ineens in het pikdonker moesten zoeken naar de ballen en andere spullen. Schandalig! Ook toen wij er naar vroegen bij de receptie, werd op een botte toon geantwoord dat jullie sluiten om 22.00 uur. Nogmaals een grote anti-climax en het doet grote afbreuk aan de service en gemak aan de voorkant

Top!! Niks op aan te merken

Fijne werking via de site, Snelle levering en leuk producten! Zeker een aanrader om te gaan bestellen.

Snelle levering prima kwaliteit

Snel, makkelijk, kwaliteit en op tijd!

Snel het product gevonden, makkelijk te bestellen, kwaliteit is top en snelle levering

Snelle levering en heerlijke schoenen!

Ik wilde precies dezelfde hardloopschoenen van New Balance en vond ze bij RunningDirect in een andere kleur en 70 euro goedkoper. Twee dagen later kreeg ik de schoenen thuisgestuurd. Ze lopen als een zonnetje!

Keurig volgens afspraak geleverd.

Zou zo weer iets bij jullie bestellen.

Fijne shop, bestelling werd snel geleverd. Prijs van het product was ook scherp!

Fijne website en een snelle levering

Goede service en een fijne website.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire