Fijne website, snelle levering

Al jaren klant voor mijn hardloopspullen

Kwalisnellelevering

Kwaliteit, snelle levering.

Great quality and fast delivery

Website provides wide choice of options and flexible return policy. Delivery is always (based on 4 orders) fast. Often there are good deals and selected products and that is something i enjoy the most.

Prima service na ongemak

December vorig jaar een bal besteld, deze bleek niet rond te zijn. Geretourneerd en keurig geld retour ontvangen + een tegoed voor de nieuwe verzendkosten bij het bestellen van een nieuwe bal. Deze is top en snel geleverd. Al met al prima

Snelle en goede levering

Schoeisel werd snel opgestuurd. Helaas voor mij te klein. Retouren makkelijk te verwerken, mits je een printer hebt. Zou zeker weer bij jullie bestellen

Zeer goede en snelle service

Ik had een padelracket besteld, deze was snel geleverd. Na enkele keren spelen kwam een beetje coating van de racket los. Ik heb het probleem direct aangekaart. Hier kwam direct reactie op, het racket moest terug opgestuurd worden, de nodige documenten werden direct bezorgde en ze gingen de klacht bekijken. Een paar dagen laten kreeg ik de melding dat het lossen van de coating niet zou mogen en 5 min later kreeg ik al een nieuwe melding dat een nieuw racket mijn weg op was. Dus een betere service kan je niet hebben. TOP!

Snelle levering, goede service en mooie spullen!

Tennis direct is gewoonweg super !

Sedert mijn zoon tennist is ondertussen al een aantal jaren hebben we een account aangemaakt bij jullie. De service verloopt altijd mega vlot. Nu hebben we voor de eerste keer de service van het testen van rackets gebruikt en ook deze service loopt op wieltjes. Wat ook mooi meegenomen is de korting bij het volgen van aspirant, initiator.

Tevreden

Ik deze inlegzolen besteld voor mijn vrouw En vind ze heel fijn.

prima service

overzichtelijke site, snelle levering

Goede site, snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk besteld. Volgende dag in huis. Super.

Zoals men voorschrijft. Vandaag besteld, morgen thuis.

Zoals het beloofd, pakketje mooi zonder deuken , zeer netjes

Bestelling gedaan. Bij het ontvangen was het product defect. Dit is top en snel opgelost en had al snel het nieuw product in huis.

Mizuno volleybalsokken

Prima sokken, snel in huis. Alleen erg jammer dat ze niet gratis verzenden. Nu kwam het bovenop het verjaardagkado.

Snelle en correcte levering

2 paar loopschoenen werden, zoals beloofd, de dag nadien geleverd.

Super goede service en producten

Product naar wens

Product is prima naar wens maar bezorging had wel wat sneller gemogen. Vandaag 4 sterren in plaats van 5

ze leveren hetgeen ze in de afspraak melden en je kunt het zelf afhalen als je dat wilt.

Alles zoals verwacht

Snel geleverd, goed verpakt, beschrijving klopt.

Super tevreden

Snelle levering en ben blij met mijn nieuwe hardloopschoenen.

Super service!

Snelle levering, verzorgde service, uitstekende opvolging. Geweldig!!!

Snelle levering.. goede service!

Gewoon goed

Overzichtelijke site, goede verzending

Mooie Asics schoenen besteld, kon ze makkelijk uitzoeken, werden snel geleverd en in goede staat.

Goede voorraad, snelle levering

Ik was op zoek naar de nieuwe Garmin Epix2. Deze is lastig te verkrijgen. Runningdirect.nl had 'm op voorraad. Om 21:00 besteld en de volgende dag om 13:00 bezorgd. Keurig verpakt. Fijne ervaring!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire