Goede kwaliteit snelle levering!

Goede spullen. Snel geleverd!

Bestellen en levering goed

Ik kon een T shirt van peakz bestellen. Naar aanleiding van 10 x spelen .ik kreeg de mail van peakz met een link naar jullie web site. Gelijk de web site bezocht om te bestellen. Van alle shirts die jullie aanboden was er maar 1 met maat L voor de rest waren het alleen kleine maten. Dus weinig te kiezen dat vind ik wel een minpunt. Dus bij een volgende actie graag wat meer keus .En niet na 5 minuten na imail alleen maar kleine maten leverbaar

Op tijd, zonder problemen!

Ben al jaren klant en altijd wordt er op tijd geleverd zonder problemen. Echt top!

Altijd correct verzonden en bij een klacht over de Asics Nimbus 26 schoenen een prima oplossing geboden.!

Goeie service

De bestelling is netjes en op tijd geleverd de site is goed en overzichtelijk.

Snel en goed

Wat Tennisdirect belooft doet ze. Is het op voorraad en bestel je op tijd dan heb je het de volgende dag ook. Minpunt vind ik de prijsstelling, stuk duurder dan andere bekende tennis sites.

Snelle levering en goede service bij vragen

Via de whatsapp heb ik een vraag over het product gesteld. Ik kreeg een snelle reactie en de medewerker dacht proactief mee naar een oplossing. De communicatie was prettig en ik had snel antwoord.

Snel en netjes!

Altijd snel verstuurd en fijne service!

Goede aankoop tegen sterke prijs

Snel gekocht en snel geleverd.

Topioe spul en betaalbaar

Snelle levering toppie

Snelle levering en keuze uit een zeer uitgebreid assortiment.

Mooi Nike trainingspak besteld. Super snel geleverd en inderdaad een kwalitatief top pak.

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering

fantastische schoenen.

Zeer snelle levering van de zending.

good service and fast delivery

I got the product I expected, I received in one day and with cheaper price than what I found in real stores

Prima winkel, altijd snel bezorgd. 10/10

Soepel en duidelijke communicatie

Niks op aan te merken. Het bestellen ging makkelijk en een terugkoppeling kreeg ik ook snel. Ik heb mijn volleybal schoenen 2 dagen later binnen gekregen. Dit gehele process verliep dan ook snel, duidelijk en er was goede communicatie! Zeker een aanrader :)

Snelle levering, perfect bezorgd.

Het werkt prima zo. Heb schoenen gekocht die na het lezen van de specificaties precies waren zoals beschreven. Top.

Mooi en divers aanbod met attractieve sale!

Veel verschillende merken en veel van het merk van mijn voorkeur Nike. Goede aanbiedingen in de sale!

Snelle levering mooi product!!

Mooi broekje, voor een mooie prijs! Super snel geleverd

Geweldig.

Ik bestel alleen bij jullie sport kleding .Het is gewoon betrouwbaar running direcht.

Goede klantenservice

Had per abuis verkeerde maat besteld, ondanks dat mijn order al in het proces zat, werd deze alsnog gecanceld zodat ik de juiste maat kon bestellen. Verder natuurlijk veel keuze en snelle verzending.

Super tevreden

Ik heb nu in een korte tijd bij jullie twee keer padel spullen besteld ben er super blij mee. Goede service en snelle levering Toppie.

Ik bestel al jaren mijn loop- en trailschoenen bij Sportshop. Altijd keurig binnen de termijnen aan huis geleverd.

Goede producten, snelle levering

Ik zou er de volgende keer weer mijn spullen bestellen

Top service, ruim aanbod en een snelle levering

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire