Alles vlot verlopen

Goed verpakt, inclusief retour label. Dik inorde!

Snelle service volgens afspraak

De bestelling werd keurig de volgende dag geleverd en de schoenen worden nu met plezier gebruikt!

Eenvoudige stappen

Optimale gebruikersbeleving en het product voldoet aan de schets en foto’s op de website. Prijs is goede indicatie voor kwaliteit.

Hoe moet ik retourneren?

Kom mijn account niet in, de klantenservice neemt niet op en ik wil de door mij bestelde barcalona broek retourneren. Zou iemand kunnen helpen?

Prima artikelen

Produkt besteld en de andere dag netjes verpakt binnen

Snelle levering. perfect

snelle levering. perfect verzorgd

Correcte en supersonisch snelle levering!!!

Minder dan een uur nadat ik de bestelling plaatste kreeg ik reeds bericht dat mijn pakket verzonden was. De volgende dag werd het aan de deur geleverd.

Snel en correcte levering

Tevreden klant door duidelijke en snelle levering.

Super service

Ik heb zeer goede ervaringen met running direct. Ook op zondag geplaatste bestelling wordt de volgenden dag al bezorgd. Er is een zeer brede scala aan artikelen.

Super snelle verzending en omruilen top!!

Ik had een paar nikes gekocht toch te klein snel retour en omgeruild blij mee En de nikes lopen super

Perfecte levering binnen een dag

Nieuwe hardloopkleding besteld. Supersnel (Binnen een dag) én volledig naar wens geleverd.

Snelle levering, slechte kwaliteit schoen

Ik heb voor het eerst bij u besteld. Alles ging gemakkelijk. Van betalen tot leveren, echter bij het passen van de schoen was delinkerschoen slecht van kwaliteit( bobbel in de schoen, niet in de zool). Vermoedelijk een fabricagefout, maar wel weer terug sturen en wachten op geld etc.

Zeer goede kwaliteit en snelle levering.

Ik had een paar voetbalschoenen besteld en ik heb zo ook nog eens voor een voordelige prijs kunnen halen. Ik gebruik ze bijna elke dag en ze zijn nog steeds perfect intact.

Goede prijs en op tijd geleverd

Goede prijs en op tijd geleverd.

snelle service

Makkelijk besteld, snel in huis.

Supersnelle levering!

Binnen 1 dag al geleverd, Top!

Altijd goede kwaliteit en levering

Het is altijd snel geleverd en je kan het ook weer makkelijk retourneren als dat nodig is. Goede kwaliteit en normale prijzen.

Snelle levering en schoenen zitten perfect.

Subliem

Prettig

Goede shop

Mooie spullen en goede prijs

Top bedrijf top service top prijzen

Kopen er al jaren altijd super

Goede & snelle service!

Heel blij met de kwalitatieve producten en de bijzonder snelle levertermijn. De producten hebben ook een mooie prijs kwaliteit verhouden, ik ben fan!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top zaak!!

Geweldige producten!!

Doen wat ze beloven

Duidelijke website en snelle levering. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Omruilen was geen probleem. Een tevreden klant.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire