Goede & snelle service!

Heel blij met de kwalitatieve producten en de bijzonder snelle levertermijn. De producten hebben ook een mooie prijs kwaliteit verhouden, ik ben fan!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top zaak!!

Geweldige producten!!

Doen wat ze beloven

Duidelijke website en snelle levering. Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld. Omruilen was geen probleem. Een tevreden klant.

Geweldige dienstverlening

Snelle bezorging, ruim aanbod, goed retourbeleid. Geniale webshop met goede service!

Snel bezorgd

Snel bezorgt , goede service Bestel er graag

Hele snelle levering! Gave Paris Saint Germain pak goeie kwaliteit. Mijn zoontje heel erg blij gemaakt op zijn verjaardag! Blije zoontje, gelukkige moeder! :)

Waanzinnige na-service, ongezien TOP! Dank u TennisDirect, love you!

K-Swiss sportschoen was 'snel' beschadigd, mailtje gestuurd, na het terugsturen, kreeg ik prompt een tegoedbon, SUPER na-service!

Snelle service en goede prijzen

Jammer van de kortingscode die niet werkte :(

top

Nieuw CS plus shirt besteld, alles binnen de afgesproken tijd geleverd via PostNL, dus 24 uur later zending thuis, goed gedaan

goede omschrijving snelle levering

Fijne website en goede service

Het is een duidelijke en fijne website en de tijd tussen bestelling en bezorging is ook erg snel.

Bestellen en leveren zoals het altijd zou moeten zijn

Super snelle afhandeling en levering van het bestelde artikel, dus een meer als tevreden klant !

juiste en snelle levering

Goede uitleg op de site, vandaag besteld en morgen geleverd.

goed!

snelle verzending, prima!

Ruime keuze en vlot bezorgd. Fijn dat je alles kan kopen op gebied van tennis. Onze zoon is reuze blij met zijn verjaardag cadeau. Tas t shirt sokken.

Prima service, zoals je van een winkel verwacht!

Defect aan een besteld item werd vriendelijk en correct opgelost! Met een woord: TOP!

Perfect, overzichtelijke site en snel geleverd

De spullen die pasten zijn wij blij mee

Hoe de retouren lopen moet nog blijken

Perfect!!

Leuke prijs voor zeer mooie hoka schoenen.

Snelle levering en alles in orde

Levering was binnen de opgegeven periode, maattabel gebruikt die op de website stond en mijn Saucony’s passen perfect. Topservice!

Alles tot in de puntjes goed geregeld bij voetbaldirect

Van bestellen tot levering goed geregeld

Snel

Om 17hr besteld, de dag erop om 11hr geleverd

DE beste sportsokken om te lopen ! Blijven steeds op zijn plaats , nooit blaren . En zeer goed in prijs / kwaliteit

Snelle, correct verkoop en levering

Snelle, correct verkoop en levering

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire