Snelle, correcte service

Overzichtelijke website met genoeg filters waarop je direct kan selecteren op wat je nodig hebt.

Snelle levering en perfect verpakt

Laat in de middag besteld en de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt en duidelijke communicatie over eventuele retourzending.

Altijd in orde en snel geleverd

Altijd de volgende dag geleverd, zelfs in België! Nog nooit problemen gehad met een bestelling en ook retours worden snel en correct afgehandeld.

Niet vriendelijk aan de telefoon

Ik kreeg het verkeerde pak binnen moest dezelfde stof zijn als het andere pak die ik had besteld Ik zag dat je het om kon ruilen als je het terug stuurde !! Ik denk ik bel even kreeg ik een kim aan de lijn werd afgepoeierd en kon helemaal niet want het pak bestond niet in die stof deed een beetje of ik gek was . Nou prima toch dan alle 2 de pakken terug koop ik het wel bij een andere zaak ! Voor mij geen voetbaldirect meer

Hele goeie en snelle service

Ik had schoenen voor mijn dochter besteld, maar helaas te klein. Werd vriendelijk ter woord gestaan, en de volgende dag had ik al een maat groter in huis. Echt super. Hele blije dochter in huis. Bedankt

Product ok snel opgestuurd maar post nl is zeer klant onvriendelijk naar mijn mening Wij waren thuis maar niet gemerkt dat ze aan ons deur stonden

Retour was niet fijn

Ik heb een probleem want ik wou mijn sportschoenen retouren, en toen ik dat had gedaan kreeg ik geen ticket om die vervolgens uit te printen en nu zegt de website dat ik hem al heb getourd?? Terwijl ik die ticket nog niet heb gekregen

Snel en hoge kwaliteit

Volgende dag thuis afgeleverd en hoge kwaliteit

Snelle levering Product voldoet ruim aan verwachting

Uitstekend.

Snelle verzending. Prima prijs kwaliteit verhouding. Product is als ongeschreven op de website.

Goed en snel geleverd

Kleur van de schoen was anders dan verwacht

Product werkt niet naar behoren

Ik had zo’n hardlooplicht gekocht met voor en achter licht. Het achterlicht werkt alleen niet zoals hij zou moeten doen. Ik had hem voor de eerste keer opgeladen volledig en toen ging ik hardlopen. Tijdens het hardlopen kwam ik erachter dat de achterlamp continu uit gaat. Dus ik tijdens het rennen de lamp weer aanzetten en vervolgens ging deze weer uit. Heb het product maar één keer gebruikt omdat het niet veilig is om zo hard te lopen omdat je verwacht dat die lichtjes het gewoon doen. Een kennis van mij heeft dezelfde verlichting en heeft dit probleem ook.

Prima product super service

Goede snelle service en achteraf betalen

Goede snelle service en achteraf betalen

Slechte levering

Ik bestelde schoenen via Handbalshop. Echter, kreeg ik niet de witte muzino schoenen maat 42 1/2 maar zwarte vrouwen schoenen in maat 38. De pakbon was wel compleet. Retourneren was een gedoe en ik had in het weekend geen sportschoenen. Uiteindelijk na vijf dagen dan toch de juiste schoenen ontvangen. Dit is niet de eerste keer dat er iets mis is met mijn pakketje.

Goede levering

Snel geleverd en goed overzicht op de website. Goefe service

perfecte behandeling

bestelling ging gemakkelijk en goed. leverantie keurig op tijd. zeer tevreden

Tweede aankoop. snelle levering en scherpe prijs.

zeer tevreden

Excellent delivery

Goede shop

Al vaak besteld, nooit problemen. Altijd een goede prijs!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooi broekje alleen als je een vrouw bent zou ik hem niet of een maatje groter bestellen het is namelijk een lang en smal broekje

in alle opzichten geweldig, gemakkelijk te bestellen en op tijd bezorgd.

Ik had een voetbal en een trainingsladder besteld voor de verjaardag van onze kleindochter. Jullie hadden haar gezicht moeten zien, zo blij, zo verrast, met een glimlach van oor tot oor. En meteen moest er gespeeld en geoefend worden. Ze is gek op voetballen en speelt al een aantal jaren mee in een voetbalclub. Wij hadden zo mooi bij haar gescoord met ons cadeau.

Uitstekende deal

Overzichtelijke website met veel keus. Snel geleverd

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire