Positief

Truien en broeken gekocht. De truien waren te groot, gewoon netjes kunnen omruilen!

Accurate advertentie, snelle levering!

Na wat reviews te hebben gelezen werd ik een beetje sceptisch, maar toch er blij met m’n bestelling. Het was een mooie aanbieding en de levering was zoals aangegeven op de site. Ene dag bestellen, volgende dag de schoenen binnen.

Snelle en goede verzending

Snel besteld, snel geleverd en mooie kwaliteit spullen. Heel blij mee!

Geweldige klantenservice.

Retour sturen is simpel Melding als je retour is ontvangen. Ruime keuze van artikeken. Advies bij je keuze. Gewoon geweldig.

Goede webshop met snelle levering

Nieuwe ASICS novablast 5 besteld en volgende dag binnen! Geheel volgens afspraak.

Naar verwachting

De ballen zijn keurig op tijd geleverd en van goede kwaliteit.

Meestal goed

Goed aanbod, goede prijzen, over het algemeen goede levering. Helaas wel paar keer gehad dat de levering verre van op tijd is, maar dit kan natuurlijk ook aan de pakketdienst liggen.

Mooie kleding top kwaliteit

Kleding zit heerlijk en blijft ook goed na het wassen. Goede kwaliteit. Echt aan te bevelen

Mooie kleding top kwaliteit

Fijn om hier hockey spullen te bestellen

Duidelijk site en welke maten er beschikbaar zijn. Snelle levering.

Padel direct uitstekend en snel.

Voor de tweede keer de site van Padel Direct bezocht en weer dat artikel gevonden voor een uitstekende prijs. Dit keer een paar Padelschoenen van Asics. Snelle zending en dus tevreden

Fijn besteld en morgen geleverd.

Heel bij met mijn nieuwe schoenen!

Ik had ze binnen 48 uur in huis. Hoe fijn is dat.

Goede prijs en veel keus

Ik koop voor mijn kleinzoon en hij is altijd heel blij

Tevreden, snelle levering. Netjes

Prima, geen romp slomp maar direct het juiste en een snelle levering!

Veel keuze en vlotte levering

Kwaliteit. goede terug stuur service geld optijd terug super.

Leuk blad over mijn hobby hardlopen

Informatief blad met aandacht voor recreatieve lopers. Iets teveel foto’s en iets te weinig tekst.

Scherpe prijzen en goede telefonische ondersteuning

Vragen over maatvoering van zaalschoenen werden goed beantwoord, snelle levering en lage retourkosten.

Nooit méér

Ik kreeg de pakket binnen alles was gewoon kapot heel me doos van schoenen waren kapot gemaakt .ik had voetbal sokken besteld die waren helemaal open gescheurd

Ruime keus en snelle levering

Op zondag besteld en maandagochtend al geleverd, sneller kan haast niet!

Zeer goede en snelle service!

Rustig op je luie stoel bekijken en bestellen, volgende dag in huis. Kunnen andere webshops wat van leren.

Klantvriendelijk

Nadat bleek dat de tas beschadigd was door het drukken van de naam erop is dit na contact met klantenservice uiteindelijk keurig opgelost!

Schoen stuk

Rechter schoen na 3x dragen stuk. Fabriekage fout denk ik. Het is mijn 2de paar. De eerste 18 maanden op gerend. En nooit stuk gegaan.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Verschillende accessoires gekocht voor een goede prijs. Alles netjes en binnen gestelde tijd ontvangen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire