Alles prima, thanks

Zoals beschreven en zeer snelle levering.

Product werkt, maar is al stuk zonder external damage

Helaas is het product niet duurzaam, maar wel vriendelijk personeel met de service. Geen oplossing gevonden, dus weer een nieuw product inkopen. 4 sterren voor de winkel 1,5 ster voor het product van 50,-

Snelle levering , komen na wat ze beloven !!

Zoals altijd een perfecte levering , snel , enige puntjs wat mij betreft is de keuze van verpakkingsmateriaal. 2 setjes overgrip in een doos van 20x30 cm . Is zonde van het papier !! Verder vooral zo doorgaan !!!

Aanrader

Snelle en correcte levering.

Het zou nog beter zijn als je de optie "digitaal cadeaubon" kon krijgen! Nu moet je elke keer verzendkosten betalen bij het opsturen van cadeaukaart.

snel en goede prijs

Tennisdirect, veel keuze, mooi, correct en « directe » snelle levering

Het was weerom een zeer snelle en correcte levering en exact wat ik verwacht en besteld had. Zeker aan te raden !

briljant

lekker strak weer in het pak

Super service snel geregeld

Verkeerd besteld en keurig opnieuw verzonden

Blij!!

Voor mijn insuline pomp was ik op zoek naar een heupband zonder clips of andere harde materialen. Via een diabetes website 1 besteld en via deze site. Die van hier is goedkoper en veel prettiger!

snel, correct en communicatief

Goede en snelle communicatie via whatsapp ivm vragen die we hadden. Nu nog wachten op de terugbetaling van de items die we hebben teruggezonden en dan is alles perfect.

Snelle levering en overzichtelijke site

Hele overzichtelijke site waardoor het makkelijk te vinden is wat je zoekt.

Super snelle levering

Dochter bedacht om 21.30 uur dat haar volleybalsokken zoek waren en dat ze die nodig had voor de wedstrijd de volgende dag om 13.00uur. Voor 22.00uur besteld en de volgende dag om 11.30uur in huis. Enorm snel!

Super fijn

Snelle leveren, niet duur en past super goed.

Afspraak is afspraak

Levering was zoals afgesproken. Producten waren zoals afgebeeld. En het retourzenden inclusief de afhandeling ervan was prima in orde. Hoewel niet altijd de goedkoopste leverancier, kun je bij Padeldirect rekenen op uitstekende service. Zeker een reden voor mij om vaker hier te bestellen.

Alles klopt gewoon. bestellingen, proedecten, snelle levering......

proedecten kloppen zo als beschrijving.......

Heel goede service!!

Heel snelle verzending, top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super snelle levering van de bestelde schoenen

Zeer snelle levering, goede prijs kwaliteit, een echte aanrader.

Heb nog steeds niets ontvangen

Heb nog steeds niets ontvangen.

Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle en vooral de juiste service top....

zeer goede en snelle levering steeds

top!!!!

Heel tevreden met de snelle en goede levering

Zeer tevreden met het aanbod. Ml

goede overzichtelijk site.

Site is makkelijk in gebruik en geeft genoeg keuze.

Goedkoop en snel

Prijs was veel lager dan bij de concurrentie en het kwam zeer snel thuis. Zal zeker nog bestellen in de toekomst.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire