Prima levering

Snel en correct

Ik heb een tennistas online besteld voor de verjaardag van mijn vrouw. Ik had de tas heel snel in huis en het was een schot in de roos. Mijn vrouw was er ontzettend blij mee. De tas viel dus geweldig in de smaak. En ook nog eens voor een mooie prijs. Helemaal goed.

Snelle bezorging

Ik heb het prodict eind van de dag besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd.

Goede prijs/kwaliteit

Prima webshop

Goede duidelijke beschrijving van het product Spullen worden keurig volgens aangegeven tijden bezorgd.

Perfect en snelle levering

1 puntje dat je jammer genoeg niet met IDeal kan betalen. Wellicht iets voor in de nabije toekomst.

Snelle levering, breed assortiment en goed geprijsd

Snelle levering, breed assortiment en goed geprijsd

Prima bedrijf

Ze doen wat ze beloven. Snelle levering.

Prima bedrijf, bestelling snel geleverd

Niet tevreden

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Prijs kwaliteit service TOP

Uitstekende ervaring

Snelle levering, goed assortiment

De webshop zoekt makkelijk, het assortiment is zeer uitgebreid en het wordt snel geleverd voor een goede prijs.

Snelle toplevering

Mijn levering is heel correct en vooral zeer snel thuis geleverd. Ook een duidelijke website met voldoende info

GEWELDIG!

Goede website, en geweldig snelle levering. Mijn zoon heeft soms last minute nog wat nodig. Bestellen en de dag erna in huis. Voor ons heel fijn af te halen op een lokatie, omdat we overdag niet thuis zijn. Ook nog eens mooi geprijsd!

veel aanbod en snelle levering

Voldoende keus op de website en altijd snel in huis

snel en zorgvuldig

TOP!

Bijzonder goeie klantenservice!

Het is niet vaak dat ik een aanbeveling schrijf, maar ik maak graag een uitzondering voor VoetbalDirect. Ik heb hier onlangs een Ajax tenue besteld als cadeau. Helaas pastte deze niet. Deze zonder problemen om kunnen wisselen voor een shirt. Klantenservice is heel vriendelijk en reageert bijzonder snel!

Erg snelle levering

Snelle (minder dan 24u) en correcte levering en competitieve prijzen.

Superservice

Supersnel, supergemakkelijk, superservice

Bestelling incompleet

Helaas een incomplete bestelling mogen ontvangen. Uiteindelijk wel goed opgelost door het resterende product alsnog op te sturen.

Terugsturen echt heel vervelend als je geen printer hebt

ben van andere bedrijven gewend dat er een retourformulier en verzendsticker bij zit. Zonder verzendsticker maar met retourformulier ook geen probleem want dan kan je het adres op de doos schrijven. Heb geen printer en moet nu naar de bibliotheek gaan om dat te printen, super irritant

Snelle levering!

Snelle en goede levering. Prijzen lagen zelfs iets lager dan elders. Helemaal prima!

Snelle levering aan scherpe prijs

De eerste maal dat ik iets besteld heb op deze website maar zeker niet de laatste. Ze hanteren heel scherpe prijzen en de levering is super snel. Er stond op levering dinsdag maar op maandag stond het pakketje al aan de deur, 1 werkdag na bestelling dus!

Lekker vlot en goedkoop

Goede aanbiedingen en snelle levering. Ben zeer tevreden

In één woord super!

Goede en snelle service!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire