Wat ze zeggen hebben zo ook waar gemaakt

Vlotte service!

Correcte service.

Altijd voltreffer

De levering is snel, de producten zijn van goede kwaliteit en de website is gebruiksvriendelijk.

Snelle levering, degelijk product

Knielappen 's avonds besteld en volgende dag geleverd. Goede kwaliteit van product en prijs gelijk aan concurrentie.

Super leuke sport! Voor iedereen te doen.

Het was een leuke eerste ervaring. Helaas nog niet meer mensen over de streep kunnen trekken, dus speelde we met zijn tweeën. Hopelijk krijgen we snel meer mensen enthousiast. We doen ons best ervoor.

Snelle levering. Klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en correct én goede service.

Uiterst tevreden

Ik ben fan van de mooie producten die ik bestel en het dan ook geleverd wordt op een korte termijn. Heb inmiddels sinds de kerst aardig wat mensen blij gemaakt met de prachtige pakken.

Geweldig!

Mooi Arsenal trainingspak besteld. Het kwam de volgende dag na bestellen gelijk binnen en ik voelde me helemaal happy :).

Goede loopschoenen voor een goede prijs

Ik heb deze nu reeds 2 weken en Ben ondertussen al 6 keer gaan joggen en de schoenen zijn zowel geschikt voor een harde ondergrond of op een Finse piste

Snelle en correcte levering

Ik heb 12 stuks Uhlsport Pro Synergy (Fifa Pro) ballen besteld voor het geven van mijn keepertrainingen en deze zijn netjes de volgende dag geleverd.

Super snelle service

Echt voor 22:00 besteld is ook de volgende dag in huis!

Snelle levering, fijne klantenservice

Snelle levering, fijne klantenservice

Alle artikelen op tijd bezorgd.

Toen er tijdens de betaling iets misging werd het meteen opgelost, oom al was het laat op de avond.

Super vlotte service, ook het terugsturen van fout bestelde items verloopt vlot

goede service en dienst

• Zou u ons aanbevelen? Yes

All was perfect.

I order the wrong size first, so I sent back. Next afternoon I orderd the right size, next morning it was in front of my door.

top! snelle service! goede kwaliteit!

xxxxx

Super service er was een product verkeerd gelabeld dit is snel verwerkt en alsnog opgestuurd. Prima werk! Snelle levering en goede kwaliteit van kleding!

Super service en snelle levering

Na het goede advies van de klantenservice van Runningdirect voor mijn gevoel de juist hardloopschoenen gekocht

Zeer tevreden.

Mijn bestelling weer correct en snel geleverd.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes

Topervaring

Zeer veel keuze en uitstekende verzending. Doe zo verder

Super service

Website en product omschrijving was duidelijk. Snelle levering en volgende dag al in huis.

Snelle service en topschoenen!

Snelle levering en erg fijne hardloopschoenen!

Snelle levering en precies zoals omschreven.

Snelle levering en prima product!

Blij met mijn aankoop!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire