Leveren beschadigde shirts

Shirt opgepropt in een doos, 3 halen erin en niet te retouneren in verband met bedrukking.

Bestelling word snel geleverd

Volgende keer weer bij passasports bestellen,bevalt goed.

Alles naar wens verlopen.

Mijn ervaring; ik zoek uit, bestel, betaal en binnen aangegeven tijd staan de schoenen binnen. Niet meer en minder.

groot assortiment, snel geleverd!

Geweldige service

Via Passasports (zelfde eigenaren als t goed is) een paar schoenen gekocht. De rechter schoen had een klein cosmetisch afwijking. Kreeg meteen een passende oplossing.

Fijne schoenen en goede levering

Ik heb goede ervaringen met Runningdirect.nl. Altijd een snelle en goede leveringen van mijn nieuwe schoenen.

Top snel geleverd en goede service

Levering zoals verwacht

Snelle levering en goede hardloopschoenen. Dit is mijn tweede paar dat ik hier koop en ben zeer tevreden.

Topservice

Dinsdagmiddag half vijf besteld, woensdagmiddag half twee in huis en running met de nieuwe schoenen. Geen poespas, maar bestellen en leveren zonder blabla. Zo hoort het Running Direkt, klasse.

Netjes en correct geleverd

Makkelijke keuze en correcte behandeling

Gevonden , besteld , producten snel geleverd , prima op de hoogte gehouden

Makkelijk maar de moeite waard

Super makkelijk om te bestellen. Snel levering en de schoenen zijn in perfect conditie, echt comfortable

Nette en snelle levering en producten tegen een nette projs

Makkelijk bestellen Goede snelle levering Prijs kwaliteit in mijn geval OK

Snelle levering. Heb produkt moeten terug sturen. Prima afgehandeld en dit voor slechts 2.95 euro.

Bestelling was top,bedankt voor de top service

Vlotte levering en communicatie

Vandaag besteld, morgen geleverd. Deze keer niet maar wel duidelijke communicatie dat er een delay zou zijn van 1 dag door de uitzonderlijke drukte.

Alles uitstekend geregeld

Zowel inhoudelijk (goede producten van Nike) als procedureel (betaling en levering) alles prima geregeld.

Product naar wens en snelle service

Product naar wens en snelle service

Onpaar geleverd

Onpaar geleverd en retour gestuurd wacht nog steeds op mijn geld is teruggestort. Na mailcontact is alles snel opgepakt en netjes afgehandeld .

proffesioneel

Alles volgens bestelling, geen gezeur of vertraging. Top

Snelle levering. Goed verpakt en mooi product

Snelle levering. Mooi product

Dik tevreden

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Snel binnen, makkelijke site! Ik ga vaker hier bestellen

Alles was goed geregeld, van bestelling tot bezorging. Ik ben erg tevreden. Daarnaast ook erg blij met mijn mooie schoenen!

bestelde stick kwam keurig verpakt de volgende dag binnen

Gelukkig hadden ze nog de stick die we nodig hadden op voorraad en we hadden ook nog een beetje korting ( altijd leuk!). Kwam de volgende dag keurig verpakt binnen. Fijn als je bestelling goed gaat!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire