Perfect en zeer snel geleverd

Ook de levering

Top service!

Top service!

in sneltempo geleverd

correcte afhandeling

Door systeemstoring bij PostNL was niet duidelijk waar mijn bestelde schoenen waren gebleven. Mijn vraag aan runningdirect.nl werd snel en correct beantwoord. Schoenen bleken uiteindelijk al op afgesproken dag bij ophaalpunt afgeleverd te zijn. Dus zowel snelle service als snelle reactie.

Goed.

Gewoon goed.

Super snel geleverd

Ik had de bestelde spullen de volgende dag al in huis. Keurig verpakt en alles was zoals het hoorde, geen aangebroken verpakkingen oid.

vlotte levering

Fijne schoenen voor een mooie prijs

Perfect!

Super snelle levering en duidelijke website. Ik raad het aan!

Superservice

Superservice

Snel

Snelle en correcte levering

Snelle levering Past perfect

Snel! En goed,…

Mooi jasje besteld en heel snel in huis… chapeau

Snelle levering. De boxer meisjes zitten geweldig. Alleen 1 minpunt jullie hebben weinig keuze uit boxershort meisjes en dames deze assortiment mag voor mij wel uitgebreider worden dat is het enigste wat minder is Gr agnetha vd wal

niets op aan te merken, prima service

alles prima en naar wens

Snelle en goede levering .

Mooie prijs voor top materiaal.

Snelle en goeie service

Komt overeen met beschrijving, snelle levering, duidelijke retour beschrijving

Fijne webshop, snelle levering en ook snelle afhandeling van retouren.

Mooie prijs. Snelle levering

4 paar Falke sokken besteld voor mijn zoon. Bestellen was heel gemakkelijk en de levering super snel. Prijs zeer aantrekkelijk! Ga zeker nog eens bestellen hier.

Snel en correct

Correcte prijzen voor veel kwaliteit! Daarbovenop een snelle levering. Wat kan je nog meer willen als klant?!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service!

Snelle service!

Duidelijke website, vlot te bestellen, en de volgende dag al geleverd.

Goede site en snelle bezorging. Ben erg tevreden over TennisDirect en zal de volgende keer hier weer bestellen. Hetzelfde geldt voor HockeyDirect. Gewoon goed.

Perfecte side

Goede Website !!! Snel geleverd helaas retour moeten sturen omdat de voetbalschoenen te klein waren . Maar ook dit is perfect opgelost een telefoontje naar het bedrijf de nieuwe voetbalschoenen worden gereserveerd Einde week had ik de nieuwe maat alweer in bezit met wel de juiste maat.

Very Fast Delivery

The ordering process and delivery time was very fast and easy to use.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire