Goede adviezen en goede service

Goede service via de telefoon. Uitgebreid de tijd genomen om mij van de juiste racket te voorzien. Fijne mogelijkheid dat tennisrackets uitgeprobeerd kunnen worden. Uiteindelijk toch de verkeerde keuze gemaakt, maar daarna heel goed geholpen. Nu zeer tevreden met mijn Babolat.

Goede service, snelle levering

Duidelijke website, product volgens omschrijving en heel snel geleverd.

Topservice

Keurige snelle verzending.

Zeer tevreden.

Product omschrijving klopt. Snelle levering. Aanrader.

Goede service, snelle levering!

...

Prima side

Snelle levering!!

correcte service

Er was wat fout gelopen met mijn bestelling. Ik heb een mail gestuurd en kreeg een vlug en correct antwoord terug van Ann. Artikel was niet meer op voorraad. Kreeg keuze alternatief of een terugbetaling. Ik koos voor een terugbetaling. Ondertussen al mail terug gekregen van Femke, dat het geld gaat terug gestort worden. Zelf al kreeg ik mijn artikel niet, ik ben blij met de vlotte communicatie en afhandeling.

Jullie hebben een Snelle bezorging.

Het was een fijne ervaring want me pakketje was er binnen 1 dag en dat is heel snel en ook fijne klantenservice.

Fijn Bedrijf

AL een aantal keren iets besteld netjes optijd geleverd. zelf iets terug moeten sturen wegens te kleine maat. Ook hier netjes geholpen.

Fijne loopschoenen voor een goede prijs

Snelle levertijd en een goede website

Heb al meerdere keren kleding besteld en altijd goede kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Erg snelle levering

Erg tevreden over de aankoop van mijn loopschoenen

Schoenen besteld en de maat gekozen door middel van de maattabel. Schoenen waren snel geleverd en zien er mooi uit! Alleen helaas is de maat te klein.

Snel

Betrouwbaar en snel.

Bestelling/bezorging top, vandaag voor het eerst op de schoenen getraind, goed product.

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering. Een webshop die doet wat 'ie belooft.

schoenen ware helaas te krap, maar retourzending ging prima

Goede kwaliteit

Een handbal en bidon gekocht via de website. De levering was snel. Kwaliteit goed. Mijn zoon is erg blij met de producten.

zeer klantvriendelijk webshop, makkelijk bestelen en zonder gedoe retourneren bij ontevredenheden.

Heel goede ervaring, ik bestel gewoon hier

Zeer correcte levering

Zeer correct

De beste cadeau ooit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Hardloop hesjes 2x defect en geen reactie op retour

2 hardloophesjes besteld voor extra zichtbaarheid. Vers uit de verpakking doen beide hesjes het niet. Na retourneren na 14 dagen nog geen reactie. We gaan mailen..... :(

heb het product terug moeten sturen maar kreeg het lekker snel terug

Makkelijk bestelproces, snelle levering en kwalitatief goede spullen

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire