Uitstekend!

Zeer snelle levering!Zoon was heel blij met zijn Nike Tech

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitmuntende keuze met top kwaliteit en geweldig snelle levering!!!

Om hier je hockeyspeler te bestellen is echt een top keuze!!! Je zult SUPERBLIJ, zijn met de geleverde kwaliteit en de supersnelle levering. Prijs/ kwaliteitverhouding klopt als een bus. Ik zeg: “niet twijfelen, maar doen!!!”

Goeie

Uitstekende levertermijn Geleverde schoenen geheel naar wens kousen, na 1x dragen gescheurd :-( Dus niet tevreden over de craft kousen

Spam

Stuurt spam na de bestelling terwijl ik dat niet aangegeven heb.

Zeer tevreden. Conform afspraak geleverd

Ik heb hardloopschoenen besteld. Tot mijn verbazing was RunningDirect ~30% goedkoper dan de fysieke winkel. Daarnaast is de levering conform de afspraak gegaan. Zeer tevreden. In de toekomst ga ik all mijn hardloop spullen via RunningDirect bestellen.

Goede prijs goede levering

Niks op aan te merken

Prima. Snelle levering.

Van eerste paar was de maat niet goed ondanks dat ik de maattabel had gevolgd. Nieuwe paar voegde dag alweer in huis. Lekkere snelle service, fijne schoenen.

Zéér snelle levering. Uiterst tevreden van het geleverd product.

Een van de betere webshops

Hi Deze website is heel goed ingericht en wat je ziet is wat je krijgt. Ze leveren ook nog heel snel en hun customer service is nog ouderwets goed. Ze geven goed advies en heel neutraal.

Prima kwaliteit en service

Prima kwaliteit en service

Keurige levering

Bestelling op rolletjes

Erg tevreden

Ik heb hardloopschoenen besteld. Ze kwamen meteen de volgende dag binnen. De pasvorm was ook meteen goed. Tijdens de eerste keer hardlopen voel je dat de schoenen een perfecte demping heeft al met al ben ik heel erg tevreden !

It was really easy to find what i was looking for. Ordered in the evening, the day after at home. I am super happy!

Goed,

Snelle levering en mooie prijs. Top dus.

Snelle levering, top kwaliteit

Super snelle levering en geweldige prijs.

Goede service, snel geleverd.

Fijne website, goede service en snel geleverd. Top!

De sportschoen die ik wou maar nergens te verkrijgen was in een gewone sportwinkel direct gevonden. Nog geen 24 uur later aan huis geleverd. Top!

Fijne sokken!

Blijven goed zitten tijdens het sporten

Goede snelle levering

Duidelijke website Goed assortiment Snelle levering

Topmatriaal en zeer overzichtelijk

Zeer correct en veel keuze voor goede prijs

Top kwaliteit

Perfecte en correcte levering, alles netjes en correct geleverd zoals afgesproken.

Snelle levering, goede schoenen

Aankoop Runners kleding en schoenen

Top.! Snelle levering. Geen problemen bij retourneren als artikel niet gepast is.

Snelle levering met duidelijke track & trace.

De product in kwestie was scherp geprijsd en de levering was snel.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire