Snelle levering. Bedankt

Schoenen zijn te klein terwijl wel mijn maat er op staat.

Terug gestuurd, maat groter gevraagd, na een week nog niets gehoord. Hoe nu verder? Afwachten maar.

Het was een cadeaubon ,maar toch leuk verpakt in een envelop,waarvoor dank !

Snel en goed !

Toppp!!

Thermo is goed warm om in te hockeyen en voor skiën ook goed (ik ben persoon die het altijd koud heeft). Ik ben 1,74 en sportief gebouwd en maat S past perfect en is ook lang genoeg

Vlotte levering, goede retour service

Bestelling vlot geleverd, helaas moest ik 2 jasjes retour sturen. Maar dit ging heel makkelijk en kosteloos

Snel. Goed. Makkelijk

Goede service en snelle levering

Te laat bezirgd

Niet de volgende dqg bezorgd zoals beweerd maar 3 dagen later. Postnl beweert pakket niet hebben gehad. Running direct claomt het wel op tijd te hebben gegeven. Hoe het ook zij. Pakket was te laat voor verjaardag. Maken wel een geste met 5 eur korting bij volgende bestelling.

Teleurgesteld

Ik bestel een maat M, op mijn factuur staat er ook een maat M en ze leveren mij een S dat ik moet terug sturen. Daar gaat mijn Kerstcadeau!!

Positiv

Schnell, zuverlässig

Fantastische klantenservice!

Mijn dochter had een hockeyrugzak van haar opa gekregen en na ruim 1 coronajaar weinig gebruiken bleek de schouderband al gedeeltelijk los van de rugzak te zijn gekomen. 1 mailtje naar de klantenservice gestuurd met een foto en we mochten gelijk de rugzak retour sturen op kosten van hockeydirect. Van het retourtegoed hebben we een andere rugzak besteld. In deze bleken we helaas niet goed de stick op te kunnen bergen. Weer contact met klantenservice gehad (telefonisch) en ook deze hebben we gelijk retour kunnen sturen om te ruilen voor weer een andere. Mijn dochter en ik dus helemaal blij. Topservice!

Een goede samenwerking tussen de het besrijf en de post. En ook super beleefd en respectvol naar de klant toe. Gewoon een woord geweldig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, goede klantenservice en goede kwaliteit.

Stevige en comfortabele schoen!

Deze schoen zit zeer goed en geeft een goede grip op het terrein. Zeer tevreden!

Verkeerde zending netjes opgelost

Aanvankelijk verkeerde maat schoenen toegezonden maar netjes opgelost met toezenden juiste maat en geld retour verkeerde paar.

Perfect geleverd wat beloofd is.

gemakkelijke site, de trui stemt overeen met de foto en de prijs is - goedkoop - correct.

Diverse bestellingen geplaatst en nog geen enkele keer ben ik teleurgesteld.

Snel en makkelijk

Super keuke gesingeerde hockeystick voor mijn dochter besteld. Snel geleverd!! Heel blij!

Snelle levering en uitstekende service

Al meerdere keren iets besteld en altijd snel geleverd, ook bij een retour, geen enkel probleem. Gewoon service zoals het hoort te zijn.

goede en snelle service

goed telefonisch bereikbaar en service complimenten ondanks de drukke tijd!

Winkels dicht en toch nog kerstcadeautjes scoren? Dat kan bij VoetbalDirect! Dankzij hen hadden wij toch nog voor onze zoon cadeautjes voor onder de boom. Super snel en netjes afgeleverd! Een aanrader dus.....

topkwaliteit en perfecte levering

enorme keuze, gemakkelijk on-line te bestellen en levering gebeurt zoals gemeld, in één woord TOP

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Service zoals het hoort

Vanwege mijn racketkeuze (Babolat pure drive VS) moest ik enkele malen contact opnemen met de klantenservice. Daar ben ik erg goed geholpen en merkte ik dat de dames die ik sprak ook echt verstand hebben van tennis. Niet geheel onbelangrijk….

Klasse

Pakje was voor Sinterklaas in Corona lockdown. Maar de volgende dag in huis, keurig verzorgd. Ons klein voetbaldiertje was er super blij mee, dus Sint ook.

Awesome

Thank you

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire