Service zoals het hoort

Vanwege mijn racketkeuze (Babolat pure drive VS) moest ik enkele malen contact opnemen met de klantenservice. Daar ben ik erg goed geholpen en merkte ik dat de dames die ik sprak ook echt verstand hebben van tennis. Niet geheel onbelangrijk….

Klasse

Pakje was voor Sinterklaas in Corona lockdown. Maar de volgende dag in huis, keurig verzorgd. Ons klein voetbaldiertje was er super blij mee, dus Sint ook.

Awesome

Thank you

Uitstekende kwaliteit

Relatief goeie producten zeker een aanrader

Zeer snel geleverd, goed geprijsd!

Zeer snel geleverd, goed geprijsd!

dikke prima, shirt in maat M bleek veel groter, dus die heb ik terug gestuurd.

Slecht

Verkeerde artikel ontvangen

Goedkoop en altijd goede levering

Ik heb het altijd al super goed ervaren Omdst het altijd goedkoop is en nooit gezeik hebt met verzending enzo en je kunt er bijna Alles op vinden alle clubs

Netjes te woord gestaan en goed afgehandeld.

HEEL SLECHTE SERVICE

2 X Pakketje besteld maar 2 x retour naar afzender met woont niet op dit adres, terwijl ik heel regelmatige pakketjes ontvang op dit adres. Koerier van POST NL te lui om te stoppen en te komen aanbellen. Derde maal gevraagd om op mijn werkadres te leveren, dan heeft tennis direct dit weer op mijn privé adres gestuurd waardoor het weer naar afzender is gegaan. 2 x betaald maar toch 1 week moeten wachten om mijn centen terug te zien. Dus geen pakje ontvangen na 3 bestel pogingen en 15 mails! Tennisdirect doet geen moeite om dit recht te zetten.

vraagje trainingspak

Klopt helemaal maar ook terug gestuurd maar nog geen betaling ontvangen helaas

Alles perfect verlopen!!!

Overzichtelijke site Perfecte afhandeling Op tijd geleverd, niet onbelangrijk!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi assortiment en Snelle levering

Al meerdere keren iets besteld. Goed assortiment en snelle levering.

Top artikelen, top service, top levering!

Ik ben enorm tevreden over mijn aankopen bij PadelDirect. Je kan bij jullie genieten van mooie kortingen op veel artikelen. De artikelen zijn van een goede kwaliteit en de leveringen verlopen vlot en verzorgd. Bedankt!

Snelle levering en goede producten voor een eerlijke prijs!

Producten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Niets op aan te merken!

NEGATIEF

In de maattabel voor schoenen stond een lengte van teen tot hiel. bij 25 cm zou je maat 40 hebben. Ik heb echter wel die lengte van voet, maar mijn maat is 44,5. hierdoor in verwarring gebracht heb ik maat 44 besteld en die blijkt dus die halve maat te klein te zijn waardoor ik de schoenen retour moest sturen en nu langer wacht op de nieuwe maat.

Gewoon top!

Hoka's gekocht en dag er na al geleverd, de juiste maat en de juiste kleur! Zalige schoenen...

Snelle levering. Goed product en goed verpakt.

Snelle levering en goede telefonische service.

Bestelling is snel geleverd. Echter bleek er 1 shirt veel te groot. Na telefonisch contact kon ik het shirt omruilen. Fijn en goed geholpen.

Snelle en goede service

Tijdens de drukke kerstperiode, toch nog steeds de dag na bestelling leveren is erg knap!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte deal

De basketbalsokken van James Le Bron die ik besteld heb waren de kerstcadeau voor mijn kleinzoon. Hij was heel tevreden, zowel het model als de kwaliteit. Johan

Bestelling gedaan goede kwaliteit en keurig optijd gelleverd

Goede site en services

Uitstekende service

Een snelle service. Hetgeen ik nodig heb is vaak in voorraad. Bij jullie vind ik altijd wat ik nodig heb en wanneer ik het nodig heb. Ga zo door, ook in het nieuwe jaar. Proficiat!!!

snelle afhandeling

snelle bezorging

Altijd keurig advies en snelle levering

Al vaak bij Hockeydirect besteld en simpelweg nooit teleurgesteld!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire