De kwaliteit is geweldig en de service ook. Wel vind ik het een minpuntje dat de producten van het Nederlandse handbalteam niet worden bijgevuld. Je kan het dus maar in een bepaalde periode kopen en daarna niet meer. Verder was het top!

Snelle levering, goeie prijs

Zoals verwacht

Snel en fijne klantenservice

Ik heb twee artikelen gekocht, en bij levering bleek dat een hardloop LED lampje kapot was. Op de website een formulier ingevuld met de details en een dag later hebben ze een nieuwe voor me op de post gedaan zonder extra vragen of bewijs, heel fijn!

Zeer snelle levering!

Alles vlot verlopen. Top services

Snel geleverd en de juiste artikelen

Snelle en goede levering

Snel bezorgd, goeie kwaliteit

SUpergoede service

Eerder paar tennisschoenen in no time vertoonde scheurtjes bovenop. Kon retour, gelukkig garantie. Nu 3 paar op laten sturen in de hoop dat er een prima paar bij zat, dat was zo, blij mee heerlijke schoenen mizuno ,!!!! Lekker breed ook.

Snelle levering, volgens afspraak.

Service is top!

Een bestelling bleek niet compleet, gelijk een goede actie vanuit Hockeydirect. De volgende dag was het nagestuurde onderdeel al in huis.

Vlotte service :)

Makkelijk te bestellen en snel geleverd! Top :)

duidelijk en snel

Met konderen die van handbal houden is dit de site waar je alles je terecht kan. Duidellijke website, Snelle service. Top

Supersnel geleverd

En mooie prijs

Uiteindelijk viel het reuze mee!

Op tijd besteld, kreeg gelijk melding dat het pakket dat het pakket verzameld en verzonden was. Via post.nl app bleek dat die het pakket nog niet binnen had. Dus volgende dag geen pakket. :( Volgende dag weer zo'n mail, dus toen begon ik me lichtelijk zorgen te maken.. Beetje stom dat ik toen pas reviews ging opzoeken, want de prijs was ook wel erg laag. Na de reviews dacht ik, dat pakket krijg ik niet meer. Gelukkig voor achteraf betalen gekozen! Maar warempel, via de post.nl app melding dat het pakket ontvangen was! Blij dat het toch geleverd was, konden we de baan weer op! Maar er bleek maar 1 racket in te zitten... Klantenservice gemaild, die snel reageerde en 2 dagen later konden we toch nog samen potje squashen. Uiteindelijk viel het mee, en blij dat het zo snel opgelost werd!

Mooi aanbod, snelle levering en top service!

Hockey Direct doet wat ze beloofd. En problemen worden op een correcte manier behandeld én opgelost. Zeer tevreden over de vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Werkt prima’

Komt uit wat er wordt beloofd.

Prima levering

Snelle levering,Top!! Correct.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfect en snelle levering

Perfect en snelle service

Van A tot Z prima!

Makkelijk bestellen op overzichtelijke site, levering conform afspraak (zelfs in de drukke decembermaand), een dikke pluim dus!

Snel levering

hoogwaardig; perfect; prima; van goede kwaliteit.

Alles perfekt

De aankopen waren exact zoals ze beschreven en voorgesteld waren. Ze werden ook geleverd op de beloofde dag. Perfekte dienstverlening dus.

Snelle bezorging

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire