Ik heb verschillende artikelen besteld bij Hockeydirect. Alles werd op tijd geleverd en voldoet aan de verwachting. Toen bleek dat een artikel te klein was, kon ik het probleemloos omruilen terwijl het al enkele weken geleden besteld was. Super goede service en veel keuze. Ik ben tevreden!

Goede website en snelle levering

Groot assortiment, snelle levering en een mooie website. Kortom: een tevreden klant!

's Avonds besteld, en de volgende morgen al in huis. Top! En prima verpakt.

Hele snelle levering

Een dag na de bestelling had ik het al binnen

Tevreden

Goede service, snelle levering, makkelijke retournering

Goede service, snelle levering, makkelijke retournering

Het zou zaterdag bezorgd worden en het is inmiddels donderdag maar nog niks mogen ontvangen.

Snelle zending van artikelen

Artikel helaas stuk na gebruik, niet meteen nieuwe juiste maat. Helaas dan tegoed bon ipv geld retour gestort. Gelukkig konden we maat groter bestellen, die ook goed zat en zo de code weer ingeleverd. Dus opgelost, maar met een maar.

Met een correcte prijs en een super snelle levering maakt men tevreden klanten.

Mijn ervaring is samengevat in één zin!!!

Ruilen top geregeld!

Door 1 telefoontje naar de klantenservice een te klein aangekocht pak voor een maat groter. Geen papierwerk, geen moeilijke formulieren, geen andere moeilijke zaken, maar gewoon gelijk geregeld! Binnen 3 dagen het pak met de maat groter binnen!

Snelle levering en prima spullen

Het product dat ik zocht was bij andere websites niet leverbaar of ha een lange levertijd, maar volleybalshop.nl kon het uit voorraad leveren zodat ik het de volgende dag in huis had. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle levering van voetbalartikelen

Goede ervaringen. Vaker besteld. Bestellingen worden snel verpakt en verzonden!! Goede communicatie met de klant over dit proces!!

Altijd snel en juiste levering

Voor de uitoefening van handbal is dit de meest volledige website. Alles is leverbaar.

Supersnel !

Supersnel geleverde Dame 7 schoenen !!

Mooie Fles

Eerste keer besteld via dit bedrijf een mooie 1 liter waterfles gekocht van nike om in de sportschool te gebruiken heb meestal slechte ervaringen als er wordt gezegd dat het in 1 dag wordt geleverd maar dit bedrijf was ruim op tijd en gelijk na 1 dag gehad echt top service hou deze site sowiezo nog wel in de gaten dankjewel voor de mooie service en keep it up!!!!

Snelle levering & top kwaliteit/prijs

Nieuwe keepershandschoenen gekocht als cadeau voor mijn vriend. De handschoenen waren snel binnen en de prijskwaliteit verhouding is erg goed. Hij is mega blij met de handschoenen!

Snelle levering en blij met product

Snelle levering en product zoals beschreven geleverd

Super fijne schoenen

Had de schoenen in de avond besteld en de volgende dag al binnen. Super goede service. Mooie prijs. Fijn product

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit en snel bezorgd

Snel en goede producten

Super snel verzonden en producten op voorraad die ergens anders uitverkocht waren

volgende dag bezorgt en veel hardloopschoenen op voorraad, prima.

Prima.

Mooie producten en een fijne klantenservice.

Schoenen te groot retour gezonden en direct zijn een paar met de juiste maat verzonden.

Zeer snelle bezorging, Hoka schoenen lopen echt geweldig. Echt een aanrader .

Super tevreden

Snel geleverd en dat voor een mooie prijs!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire