Goed materiaal en keurig op tijd geleverd

Snelle levering en kwaliteit product

Snel en super service

Zeer snel geleveerd, super goede trainingspakken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helaas mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, ook geen reactie van de winkel

Ik heb een bestelling gedaan, een track & trace code ontvangen, maar na een week nog steeds geen bevestiging van PostNL dat zij het pakketje hebben ontvangen. Ook geen reactie gekregen op een mail die ik hier over verstuurd heb.

Gewoon TOP !!

Ik wist niet dat het zo snel kon en wat een mooie kwalitatieve schoenen

Snel in huis

Voetbalsetje voor mijn zoon besteld. Supersnel geleverd en mooie kwaliteit.

Anneke levering van mijn bestelling: een led hardloophesje. Oplaadbaar met usb en verstelbaar, super gemakkelijk!

Buitengewoon!

Hardloopschoenen van Saucony besteld en de volgende dag al ontvangen. Bovendien voor een prijs die een heel stuk lager is dan bij anderen. Het scheelde zelfs 1/3!

Perfect verlopen aankoop

Goede ervaring met deze webwinkel. Duidelijke website, Bestelproces verliep prima en binnen 24 uur bezorgd. Top

keurig geleverd en op tijd

alles heel netjes geleverd binnen de beloofde tijd keurig verpakt

Super fijn

Van alles al besteld! Super snel binnen en goede kwaliteit! Had zelf hockeyschoenen besteld die toch niet helemaal mijn ding waren, retour gestuurd en had snel mijn geld terug!

Prettig en snel

Snel en goed

Dikke 10

Snelle levering!

Prima product voor een scherpe prijs!

Uitstekend!

Paar loopschoenen besteld omdat deze net in promotie waren. Zeer snelle levering en schoenen zijn gewoon top!

Snelle, correcte levering, duidelijke track en trace

Blij mee

Eerste keer besteld hier. Snelle levering Verpakt in plastic, maar de binnenkant is zwart dus niet recyclebaar helaas Verder zeker voor herhaling vatbaar

Snelle service en goed verzorgd

Al vaak besteld en soms is de maat net niet goed. Als je dan opnieuw besteld, is het product er ook weer razendsnel en heb je snel het geld retour. Super service!

Snelle levering en perfect verpakt

Voor 22u besteld, volgende dag in huis. Klopt helemaal. Alles goed verpakt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle levering

Top! In een woord: snelle levering en m’n pakketje keurig verpakt

Inmiddels meerdere malen iets besteld bij Hockeydirect en altijd snelle levering. Ook retourneren of ruilen geen probleem. Deze site is de eerste die ik bezoek, mochten we wat voor hockey nodig hebben. Het aanbod is prima!

Precies wat ik nodig had

Snel, goedkoop, duidelijke communicatie en product naar verwachting

Tevreden en zal deze website zeker aanbevelen.

Nog niet ontvangen

Post nl is volgens de tracking 2 x aan de deur geweest (wij waren aanwezig niemand gezien) vervolgens is het bij een ophaalpunt afgeleverd volgens de tracking maar die hebben het pakket niet ontvangen ben daar al 2x geweest. Ik geef jullie een half sterretje (verplicht veld), maar ben bang dat de bezorger nu op super de luxe sportschoenen loopt. Wat nu?

Retourneren

Ik heb nog altijd geen reactie gekregen op mijn bericht dat ik een broek wou retourneren. De broek is al sinds woensdag ook retour maar ook geen reactie op het formulier. Verder wel een snelle levering.

Snel en voordelig

Midden in de Sinterklaastijd leveren jullie binnen 24 uur. Respect!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire