Netjes ingepakt en snel geleverd

Top produkten

Mooie produkten en snelle levertyd

Kan niets zeggen pakket niet ontvangen

Kan ook niets zeggen, pakket niet ontvangen

Alles naar wens.

Prima webshops

De producten zijn goed en ruime keuze. Prijs-kwaliteit is prima. Daarnaast van afrekening tot levering ging alles goed. Het is netjes en snel geleverd.

Goede professionele winkel

Veel keus, mooie en goede kwaliteit producten. Goede service en snelle levering. Duidelijke en toegankelijke website.

Fantastic!

I love my new Asics. They are awesome and fit my shoes like a dream. I have been running with them for over a week now and they feel very comfortable. Thank you, RunningDirect.nl.

Goeie kwaliteit overzichtelijk websit zeer tevreden mee.

Betrouwbaar

Mijn trailschoenen, namelijk Inov8, hebben zij altijd op voorraad. Dit is niet bij iedete aanbieder zo.

Website niet erg duidelijk

Heb een Nike vest besteld. Op website staat dat het gekamd fleece is. Is overigens ook duidelijk te zoen op foto. Maar kreeg een vest van sweatstof. Bij de klantenservice werd gezegd dat voor het merk Nike dit hetzelfde is. Ik denk daar anders over.

goede spullen en snel geleverd!!

Tennistas van Head en een aantal truien voor mijn kinderen besteld. Communicatie en levering was prima, ook goede tracking en de volgende dag in huis. Maten klopte precies waardoor niets retour gestuurd hoefde te worden.

Kleine vertraging door de feestdagen

Schoenen kwamen niet zo snel.als beloofd, waarschijnlijk door de feestdagen. Was fijn geweest als dat gecommuniceerd was. Verder netjes de juiste schoenen gekregen

zeer tevreden

New Balance 1080, zeer goede hardloopschoen voor een prima prijs

Na 5 dagen nog geen verzending

Op de website wordt een snelle levering beloofd, maar na 5 dagen is de verzending nog niet eens vertrokken.

Top zeer tevreden

De schoenen zitten erg fijn geen zere voeten meer tijdens het pedellen Top.

Topper dan top

Goede bal die lekker stuitert en hij schiet goed

Service van PostNL is dikke nul!

Het pakket wordt gewoon naast de auto achtergelaten op de oprit, op een drukke steenweg en ook nog eens in de gietende regen… En dan te weten dat ik de hele dag van thuis werk… 5m verder stappen en kloppen was teveel gevraagd! Spijtig dat ik hiervoor verzendkosten moet betalen en Runnerdirect ook!

Ik ben erg tevreden over de sportkleding die ik ontvangen heb. Het is van mooie kwaliteit en het zit heerlijk! De levering was ook snel in huis. Een dikke aanrader..

Goede spullen en prima prijs, levering voor verbetering vatbaar

Producten netjes in orde en van goede kwaliteit. Helaas was de levering minder succesvol. Twee pakketten die los van elkaar vervoerd worden en via de pakketautomaat (op voorhand toch bekend dat dit formaat er niet in zou passen) weer teruggestuurd. Niet bepaald duurzaam en de belofte om snel en tijdig te leveren die gemaakt wordt niet nagekomen.

Heel tevreden!

Mooie producten, snelle levering, zelf rondom kerst

Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Goed!

Fijne website met vele mogelijkheden.

Top bedrijf

Mooie spullen besteld en ontvangen en zeer snelle actie met retour dus prima✅

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire