In 1 woord top

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending.

Snel en goed.!

Goede en snelle levering.! Ondanks de drukte toch alles op tijd binnen gekregen. Ik bestel daarom ook vaker hier. De kwaliteit is goed en geregeld goede kortingen.!

Tevreden en blij

Ik koop hier altijd mijn handbalspullen, omdat ik weet dat het de juiste spullen zijn en het altijd in 1 keer goed is

Supersnel en product zoals verwacht

Ik blijf het bijzonder vinden dat als ik om 21.00u iets bestel, ik het de volgende dag in huis heb. Het product voldoet exact aan mijn verwachting.

Zeer tevreden. Geen opmerkingen

Onduidelijke retourprocedure

De retourprocedure waarin wordt aangegeven dat je bij Post nl alleen hoeft te melden dat je pakket naar sportshop.com gaat, klopt niet met de werkelijkheid. Het servicepunt kon niets met deze mededeling. Daarom moest ik zelf alsnog het adreslabel printen. Voorgedrukte retourfomulieren en adreslabels meesturen zou handiger zijn voor mensen zonder eigen printer.

Pakket nog steeds niet ontvangen

Na een week heb ik mijn pakket nog steeds liet ontvangen! Ook geen enkele reactie op mijn e-mails hierover

Snel!

Snel en netjes bezorgd!

Snel en goede levering

Levering is er snel, daarnaast goed verpakt. Bestelde artikel voldoet aan de kwaliteit.

Niet ontvangen

Heb mijn bestelling niet ontvangen Wacht nu nu op uw antwoord wat de uitkomst is van het onderzoek van Post.nl

Snel en kwaliteit prijs prima

Top geregeld, snel en goede prijs/ kwaliteit

Lekker optijd!

Ik had besteld net voor 10 uur s'avonds en de dag erna had ik het nodig voor een wedstrijd en het was de volgende ochtend binnen. Heel erg blij met mijn bestelling

Goed! Alleen jammer van de verzendkosten maar dat komt omdat ik gratus verzending gewent bent

Fijn en uitstekend

Super ervaring

Supersnelle levering

Artikel voldoet aan de verwachtingen, supersnelle levering

Alles ok

Snelle levering, alles ok.

Snel!

Snelle levering. Prima

Prima snelle levering vannen goed product

Zeer goede en snelle service!!

Heb een paar schoenen voor mij en mijn vriendin besteld, waarvan de afhandeling zeer adequaat en snel ging. Rond het middaguur 2 orders geplaatst, en de volgende dag rond het middaguur in huis. Top. Tom

snel, correct en eerlijk

Alles snel gekregen. Direct na bestelling bevestigd. Ook in deze woelige tijden voor wat betreft de pakketleverdiensten. Goeie service, snel, correct een eerlijk.

Love my new sport shoes!

The price was very good, I’m very happy with my shoes. They’re very comfortable and pretty.

Snel en goed

Na een annulatie van een concurrerende site, besteld bij Sportshop.com en zeer snel en correct geleverd.

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie!

Bestelling snel geleverd, duidelijke mails en ook het retourneren ging soepel!

Snelle levering en product zoals omschreven.

Correcte afhandeling van mijn order !

Zoals verwacht van een online shop. Prima service !

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire