Fast delivery

Thanks for fast delivery

binnen 24 uur in huis

mijn eerste ervaring

Snel en goed!

Al een aantal keer bij HockeyDirect besteld en altijd snel gekregen wat ik had besteld. Ook retouren altijd netjes afgehandeld, dus ben een tevreden klant.

Tevreden

Netjes bericht gehad bij vertraging van mijn artikel . Levering was alsnog snel. Schoenen nog niet geprobeerd maar zien er comfortabel uit.

Ook als het even anders loopt komt er een oplossing

Verkeerde maat/pasvorm geselecteerd en de 1x gedragen voetbalschoen kon gewoon retour zonder mits of meer. Dat geeft vertrouwen. Nogmaals bedankt

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering, beter geprijst dan bij andere webshops.

Gewoon telefonisch te bereiken voor advies of bij problemen, die vervolgens prima worden opgelost. Verzending is ook snel en fijn dat ze zo'n uitgebreid assortiment hebben. Niks op aan te merken.

Snelle levering, goed retour beleid. Veel keuze.

Ruime keuze, goede kwaliteit. Snelle levering en de mogelijkheid tot gratis retourneren. Bij kleding zouden meer detail foto's geplaatst mogen worden. Niet altijd even duidelijk hoe het valt /model is bijvoorbeeld tailleband

Teleurgesteld

Product dat ik ontving was niet wat ik besteld had. Miniem verschil, dus niet onmiddellijk gezien. “Bee safe” en niet “bee seen” zoals op de website en factuur stond. Wacht nog op de terugstorting van het volledige bedrag(incl. Vervoer). Voel me ******en.

Erg positief

Ik had een hockeytas besteld met mijn achternaam erop, de tas was Optijd binnen en precies zoals op de foto

Top !!!!! Goeie service

Top !!!!!!

Snelle levering en goed product

Mijn ervaring is positief. Er was een snelle levering en het product (hardloop vest met led verlichting) werkt uitstekend.

Goed en betrouwbaar

Tennisracket besteld. De volgende dag op tijd en in goede staat geleverd

Niet de juiste spullen ontvangen

Pakket Beesafe harnass inclusief drie maal een led armband besteld en EUR 32.50 afgerekend. Beesafe harnass plus één armband ontvangen (EUR 19.95). Helpdesk hierover benaderd, maar geen reactie....

Prima website, verwerking en bezorgtijd.

Vlekkeloze bestel procedure. Artikel werd op de beloofde tijd verzonden, prima verpakt. Ik zou zeggen: niets meer aan doen :)

Heel tevreden van mijn aankoop

Goede prijskwaliteit producten en snelle levering

Mooi product

Mooi product en een snelle levering.

Betrouwbaar

Goede en snelle levering!

Levering volgens schema en super kwaliteit van schoenen.

Goeie deal en super service

Netjes en vlot geleverd

Prima en vlotte levering.

Soepel en snel

Snel en netjes

Na mijn eerste bestelling, bleken de schoenen toch wat krapper te zitten dan gedacht. De bestelling geretourneerd en tegelijkertijd een nieuwe bestelling geplaatst in een maatje groter. De volgende dag had ik de nieuwe maat binnen, en vrij vlot erna was de retourneringen ook verwerkt. Top!

Goede service en prijs!!!

Great service

I bought a Nike shoes for my son. It was delivered fast.

Goed!

Alles was gearriveerd!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire