Overzichtelijke webshop

Overzichtelijk webshop met een breed assortiment. Bestellen gaat eenvoudig, alleen is mijn naam niet goed doorgekomen bij het kiezen van een afhaallocatie. Hierdoor moet ik contact opnemen met het afhaalpunt om te zorgen dat ze het pakket niet openen of retour sturen.

Goede prijzen snelle levering

Wat belooft wordt komen ze na is mijn ervaring. En ook nog voor een goede prijs.

Super snelle levering!

Zeer snelle levering, gebruiksvriendelijke site, gratis retourneren. Groot aanbod. Mooie producten waar mijn dochter heel blij mee is.

Snelle levering en scherpe prijzen

Ik bestel mijn hardloopkleding altijd bij runningdirect. Ze hebben goede spullen voor scherpe prijzen. Binnen twee dagen heb ik het in huis en retourneren gaat ook probleemloos.

Goede website, op tijd geleverd

Tijd van ontvangst was niet helemaal juist door een Belgische feestdag, maar verder alles dik oké.

De schoenen zijn in goede staat aangekomen, maat was iets kleiner dan gedacht. Door een feestdag in België klopte de leverdag niet. Er was ook een kleine vertraging tegenover wat initiëel gezegd werd in de track and trace, maar dit werd uiteindelijk aangegeven.

Snel en goed

Volgende dag in huis, alles klopt. Super!

verkeerd artikel ontvangen

Had sleeves besteld en ik ontvang een tshirt, dus verkeerde picking in het magazijn. Hopelijk wordt het snel opgelost.

Super blij

Snelle levering goede service en ook de retourneren gaar super snel.

Nette en snelle service.

Mijn retourzending werd binnen 5 dagen afgehandeld en verzonden.

Ze doen wat ze beloven

Heb schoenen besteld. Heb die ook afgerekend. Had ze de volgende dag in huis. Het zijn prima schoenen die goed passen.

Tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, snelle verzending.

Goede service en makkelijk

Echt een aanrader

Snelle levering van goede producten!

Overzichtelijke site, goede volledige keuze, snelle levering. Prima dus.

Heel positief

Snelle levering, goede klantenservice

Snelle levering en goeie kwaliteit

Alles verliep vlot en snel. Dag erna al in huis !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering, geheel naar wens

Bestelling geplaatst volgende dag al in huis. Helaas broek te groot en heb gebeld naar het nr wat erbij stond waar naartoe te bellen als je iets wilt retourneren en gelijk wilt bestellen in een andere maat. Maat was er die ik nodig heb en werd voor mijn gelijk gereserveerd!! Broek retour gestuurd en kreeg de volgende dag de broek in de andere juiste maat thuis. Mijn zoon blij met zijn voetbalpak en ik als moeder vindt het een uitstekende super service en heb alsnog de juiste maat te bemachtigen . Zoon en moeder allebei blij !!

Snelle en nette levering

Voor onze jongens bestel ik hier altijd mooie trainingspakken, altijd netjes verpakt en snel bezorgd.

Supersnelle levering

Snelle levering en precies de gekozen producten. Duidelijke site en prima info over levering

Volgende dag ontvangen wat ik besteld had, site werkte bij bestellen ook prima!

Duidelijke web cite veel keus meer als de winkels. het voordeel in een winkel is dat je kan passen.

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire