Snelle en nette levering

Voor onze jongens bestel ik hier altijd mooie trainingspakken, altijd netjes verpakt en snel bezorgd.

Supersnelle levering

Snelle levering en precies de gekozen producten. Duidelijke site en prima info over levering

Volgende dag ontvangen wat ik besteld had, site werkte bij bestellen ook prima!

Duidelijke web cite veel keus meer als de winkels. het voordeel in een winkel is dat je kan passen.

spijtig

geen gratis kousen ontvangen :-(

Niet te beoordelen, pakket niet ontvangen

Pakket nog niet ontvangen ........

Een levering zoals het hoort

Een levering zoals het hoort. Netjes geleverd op de volgende dag. Model/artikel nummers duidelijk aanwezig op de goederen. Netjes verpakt, zoals je verwacht. Nette aftersales mail achteraf met een digitale factuur. Met vriendelijke groet, Tarik

Vlotte service, prima kwaliteit en veel promoties

Toppie

Speld in hooiberg gevonden

Tapijttennis schoenen van Adidas nodig, die in heel de stad Tilburg niet te krijgen waren. TennisDirect kon ze mij wel leveren en biedt de beste service, door ze ook nog eens gratis te bezorgen, nadat ik ze gepast had heb ik 1 maatje groter genomen, ook dit was weer binnen 24 uur geregeld! Gewoon Top!

Prima levering en snel

Goede site en overzichtelijk.

Snel verstuurd! Perfect wat ik had verwacht

Snel verstuurd! Perfect wat ik had verwacht

Super snel mijn bestelling binnen!

Veel keus en alles in mijn maat op voorraad. Heel fijn!

Nog steeds geen bestelling binnen zelfs geen mail

Op jullie website staat vandaag besteld morgen in huis,! Na 4 nov geen bericht meer gehad!

Snelle levering, ik dacht dat ik 2 paar had besteld maar het was 2x een 3-pack :-)

aanrader

het zit super fijn en helpt goed zeker halen!

Werkt prima

Bij het lopen in het duister goed te zien door andere verkeer deelnemers.

Goede levering, goede service.

Snel geleverd, snelle reactie en een goede service!

Top service en kwaliteit!

Zeer goede service!

Hier word ik Blij van.

Snelle levering, goede service!!!

Snelle & goede service

Bestelling gedaan & deze kwam keurig op tijd! Meerdere maten besteld en ook bij retour keurig een e-mail van het bedrijf dat de retour ontvangen was en dat het geld teruggestort zou worden binnen enkele dagen, snel ontvangen. Mijn ervaring is dat bij veel webwinkels je toch achter de retour procedure moet gaan, maar hier was alles helder en duidelijk en vanuit de winkel zonder vragen of zeuren de bevestiging dat ze de retour gingen verwerken. Aanrader & bestellen zonder zorgen dus!

Besteld, volgende dag binnen!

Nog nooit zo snel een pakje ontvangen

Hier de leuze “vandaag besteld, morgen geleverd”, helemaal nagekomen. En ik heb besteld om 20u57 !!!

Als gegoten

De schoenen van K-swiss, verkregen via Tennis Direct, zitten mij weer als gegoten. De service was snel en het effect is groot. Nu kan ik er weer een tijdje tegenaan!

Fijn

Als je snel korfbalspullen nodig heb, heb je het snel in huis

Snel en netjes geleverd

Sneller geleverd dan verwacht, top!

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire